Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Maak je interieur najaarsproof - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  2 oktober, 2022

  Maak je interieur najaarsproof

  Het najaar is hét seizoen om je interieur eens flink onder handen te nemen. We nestelen ons weer binnenshuis de komende maanden, dus laten we er maar weer iets gezelligs van maken. Bij deze tips om je interieur najaarsproof te maken. 

  Kleur

  Een andere kleur op de muur is dé manier om een ruimte nieuw leven in te blazen. En dan hoef je zeker niet meteen alle muren aan te pakken. Maak je interieur najaarsproof met een van de trendkleuren, zoals warm oranje. Zo trek je dat zomerse gevoel stiekem door naar de koudere maanden. Niet zo van verven? Breng kleur op de muur door middel van behang. 

  Sfeermakers

  Geen interieur is compleet zonder sfeermakers als verlichting. Ik tip altijd om eerst je verlichting onder de loep te nemen, want vaak zie ik nog te weinig lampen in huis. Voor de woonkamer kun je echt wel kiezen voor minstens acht lampen. Door te spelen met verschillende soorten verlichting en armaturen voeg je direct meer sfeer toe. Geur is net zo’n sfeermaker. Kies in het najaar voor kruidige geuren, perfect passend bij het knusse seizoen. 

  Stof tot nadenken

  Wanneer het buiten steeds kouder wordt, heb ik zelf altijd behoefte aan aaibare materialen in huis. Denk maar aan een wollig vloerkleed, fluwelen kussens en een heerlijk plaid. Juist door deze accessoires aan te passen aan het seizoen is het extra fijn toeven in huis. Een tip: kies voor een warmtekussen of warmteplaid. Helemaal met de stijgende energieprijzen is dit zeker geen overbodige luxe. 

  Je interieur najaarsproof maken? Shop je najaarsfavorieten op mijn shoproute

  Wist je dat ik een shoproute maakte binnen Villa ArenA? Tijdens deze route vind je al mijn favoriete woonitems om je interieur najaarsproof te maken. Voor mij een match made in heaven: mijn interieur fascinatie begon al op jonge leeftijd toen ik regelmatig met mijn ouders en zus naar de woonboulevard ging. Ik zag dat echt als een uitje, dus extra leuk dat ik nu voor Villa ArenA mijn eigen route mocht samenstellen. Een hele eer! 

  *Dit is een samenwerking met Villa ArenA. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu