Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Geef je zithoek iets extra's met een wandpaneel van stof - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  5 april, 2021

  Geef je zithoek iets extra’s met een wandpaneel van stof

  Dat ik hou van een groots gebaar in de zithoek weet je vast en zeker wel. Het wandpaneel van stof dat boven de bank hangt, is niet te missen. Ook interieurfotograaf Roel uit Laren werkt met zo’n groots gebaar. Zijn wandpaneel van stof bevat een prachtige botanische print. Met recht een eyecatcher in de woonkamer.

  Zo’n wandpaneel van stof is niet alleen een mooie blikvanger voor in je zithoek, het doet ook veel goeds voor de akoestiek. Als je muren hoger zijn, kan het flink gaan galmen in je ruimte. Door bijvoorbeeld te werken met gordijnen, een vloerkleed en dus ook zo’n wandpaneel van stof, verbeter je direct de akoestiek. Maar ik vind het vooral ook mooi om naar te kijken. Functionele kunst, zeg maar.

  Het wandpaneel van stof in de zithoek van Roel is van Muso. Hij koos voor een Japanse textielprint met vogels en bloemen. De blauwtinten in het doek komen weer terug in de bank, net als het rood in de vogels, een kleur die weer terugkomt in de kussens. Dat zorgt voor eenheid. Als extra optie kun je trouwens geluiddempend vilt selecteren voor een nog betere akoestiek. Ideaal dus als je, net als ik, in een huis woont met hoge plafonds.

  Geef je zithoek iets extra's met een wandpaneel van stof
  Geef je zithoek iets extra's met een wandpaneel van stof
  Geef je zithoek iets extra's met een wandpaneel van stof

  Meer zien van dit kunstige wandpaneel en meer uit het huis van Roel?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Roel? Volg hem dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het hotel chic interieur van Doortje:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu