Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De ruimte breken? Kies voor een scheidingswand - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  28 oktober, 2018

  De ruimte breken? Kies voor een scheidingswand

  Mariska uit Rotterdam woont in een jaloersmakende loft. En wonen in een loft heeft als ‘nadeel’ dat alles in één ruimte is. Om toch de slaapkamer van het woon- en eetgedeelte te scheiden, maakte ze een scheidingswand. Voor Mariska twee extra muren om te stylen. Doet ze goed. 

  Wonen op één oppervlak kan leuk zijn, maar niet iedereen ziet dat zitten. Wat je vaak ziet in een loft is dat de bewoners kiezen voor een scheidingswand. Of bijvoorbeeld voor een grote kast midden in de ruimte om het geheel meer te breken. Mariska en haar vriend wilden hun slaapkamer bewust scheiden van de rest van hun huis, dus kozen direct voor zo’n scheidingswand.

  Een goede zet, want zo had Mariska meteen een extra muur om te vullen. Wat zeg ik: twee extra muren. Voor de kant in het woongedeelte koos ze voor een televisiemeubel als extra opbergruimte, stylede hier twee grote lijsten op en hing aan de muur een ronde spiegel van messing. Aan de kant van de slaapkamer ging ze voor een tropische behangetje en zette ze een kledingkast aan de linkerkant. Handig!

  De ruimte breken? Kies voor een scheidingswand

  De ruimte breken? Kies voor een scheidingswand

  Meer zien van deze scheidingswand?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog twee woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die woensdag live gaat. Wil je nog meer van Mariska en haar stunning Rotterdamse loft zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier vier woontips uit mijn vorige hometour van het huis van Bettina van City Mom:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu