Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Doen! Meubels pimpen met schoolbordverf - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  21 december, 2020

  Doen! Meubels pimpen met schoolbordverf

  O zo simpel, maar met groots effect is het opnieuw verven van meubelstukken. Dat is ook meteen het meest budgetproof! Hanne uit Haarlem blies haar tweedehands kastje nieuw leven in door het te verven met schoolbordverf. En een extra budgettip van haar kant: ze gebruikt de schoolbordverf van Action…

  Er schuilt trouwens een bijzonder verhaal achter dit tweedehands dressoir. Dit was namelijk ooit Hanne’s commode (en nee, niet toen haar kinderen klein waren, maar zijzelf!). Sinds haar zeventiende verhuist het kastje steeds met haar mee. Na een buitenlands avontuur in Antwerpen staat dit mooie dressoir sinds zes jaar in dit Haarlemse herenhuis. Hij wordt al jaren niet meer gebruikt als commode, maar als dressoir.

  Familie-erfstuk

  Volgens Hanne heeft dit pronkstuk al vele kleuren gehad, maar is zijn meest recente jasje matzwart. Ze kocht bij Action schoolbordverf voor een extra matte finish en verfde het kastje van top tot teen ermee. Door ook de muur erachter zwart te verven, creëer je meteen zo’n mooi ton-sur-ton effect (oftewel: alles in dezelfde kleur). Het hoekje wordt afgemaakt met een grote, lange spiegel en sierlijke accessoires. Een bijzonder item, wat Hanne nooit meer wegdoet, mits een van haar dochters het natuurlijk ooit overneemt. Dit is trouwens niet het enige stuk dat Hanne pompte met schoolbordverf; ook de welbekende IVAR kast kreeg wat laagjes schoolbordverf.

  Doen! Meubels pimpen met schoolbordverf
  Doen! Meubels pimpen met schoolbordverf
  Doen! Meubels pimpen met schoolbordverf

  Meer zien van dit kastje gepimpt met schoolbordverf en meer uit het huis van Hanne?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Hanne? Volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het neutrale chic interieur van Nina uit Amsterdam:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu