Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #111 | Nieuwe inspiratiewand + klaar voor Kerstmis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  23 december, 2020

  Vlog #111 | Nieuwe inspiratiewand + klaar voor Kerstmis

  Wat gaat een jaar snel voorbij he? Helemaal 2020! De laatste maand van dit jaar was ik nog bezig met een eethoek make-over, unboxte ik een geweldig pakketje voor Oliver, ging ik kerstshoppen toen de winkels nog open waren, hadden we een familieshoot en schoot ik een keuken- en hometour in één bij Sylvie. Oh, en ik maakte mijn XXL kitscherige kerstboom helemaal af met nieuwe lampjes…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. Volg Nancy op Instagram.

  Bekijk nog meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu