Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

DIY: van voormalige Formule 1 band tot salontafel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  DIY

  20 maart, 2017

  DIY: van voormalige Formule 1 band tot salontafel

  Ik vind het fijn wanneer in de inrichting van een huis de persoonlijkheden en interesses van de bewoners terugkomen. Dit kun je doen door foto’s en afbeeldingen op te hangen of accessoires te kiezen die bij je interesses horen. Denk maar aan vintage camera’s als je zelf fotografeert of afbeeldingen met teksten en recepten als je graag kookt.

  Nu woon ik samen met een man die een iets andere interesse heeft, namelijk Formule 1. En ik denk dat er meer mannen graag Formule 1 kijken, helemaal sinds Max Verstappen het zo goed doet. Wij vinden het leuk om ook dit in ons interieur te verwerken. Het begon met een zwart-wit afbeelding van een Formule 1 wagen en al snel werd dit een complete collage op een muur in de woonkamer.

  DIY: van voormalige Formule 1 band tot salontafel

  DIY: van voormalige Formule 1 band tot salontafel
  Toen wilden we een nieuwe salontafel. Mijn vriend wist via Marktplaats een oude, gebruikte Formule 1-band op de kop weten te tikken. Daarna maakte hij van hout een plankje wat paste op het gat in de band. Wat leuke spulletjes erop et voilà: onze nieuwe salontafel was een feit! Lekker stoer en fijn om je voeten op te leggen. Leuk als verassing voor je man, zo aan het begin van een nieuw Formule 1 seizoen!

  DIY: van voormalige Formule 1 band tot salontafel DIY: van voormalige Formule 1 band tot salontafel

  Beeld gevonden via:

  Eigen beeld via Kirsten van Heutster

  kirsten

  Kirsten woont samen in een jaren ‘60-woning in Nieuwegein. Ze werkt als juf van groep 7 op een basisschool. Hiernaast is zij mede-eigenaar van de interieurblog Heutster. Hier delen Kirsten en haar vriend Niels resultaten van styling-projecten die ze samen in hun industrieel ingerichte woning hebben uitgevoerd. Kirsten houdt van een stoere inrichting en is niet bang om statements te maken. Op Interior Junkie deelt ze haar ideeën met je.

  Eén reactie op “DIY: van voormalige Formule 1 band tot salontafel”

  1. Chaa schreef:

   Welke kleur is dat de muur van de laatste foto?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu