Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Creëer meer ruimte met een ronde eettafel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  19 juni, 2018

  Creëer meer ruimte met een ronde eettafel

  Dat we steeds vaker kiezen voor een ronde eettafel juich ik alleen maar toe. In een huis waar vaak alleen maar hoekige meubelstukken staan, kan een ronde eettafel dat hoekige mooi breken. Ook in het huis van interieurstylist Sabine spotte ik een ronde eethoek. Wat blijkt: gewoon een kringloopvondstje!

  Het fijne aan een ronde eettafel is dat je zo met iedereen verbinding hebt, meer dan aan een rechthoekige. Degenen aan de uiteindes hebben vaak geen contact (mits je een eettafel van een meter lang hebt natuurlijk). Een ronde eettafel is ideaal om je tegenover iedereen zit. Daarnaast is het extra leuk om een ronde eettafel te stylen met verschillende stoelen. Daar was Sabine ook zeker niet vies van.

  Stylingtip: leg er een vloerkleed onder

  Sabine tikte deze ronde eettafel in de kringloopwinkel op de kop. Het is de bekende van de Zweedse woonketen. Ze gaf ‘m een likje witte verf, stylede ‘m af met een vloerkleed in zachte kleuren (wat perfect past bij haar bohemian interieur, daar vrijdag meer over…), drie stoelen (waarvan eentje roze fluweel, zucht!), een zachtroze krukje en ter afwisseling een houten bank vol schapenvachtjes en kussens. Ik vind het zo’n gezellige eethoek.

  Creëer meer ruimte met een ronde eettafel

  Meer zien van deze ronde eettafel en meer moois uit het huis van Sabine?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Sabine met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Sabine zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Sabine:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in de jaren 30 woning van Cynthia Schultz uit Zwolle:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu