Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Creëer een kleurrijk geheel thuis met pop art - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Creëer een kleurrijk geheel thuis met pop art

  Speels, kleurrijk, strips, vergroting en herhaling, zo kun je deze kunststroming het beste omschrijven. Ik heb het natuurlijk over pop art. Pop art is een kunststroming uit de jaren 50/60 en haalt haar inspiratie uit de media, cultuur, muziek en  gebruiksvoorwerpen. Juist ja, een hele mooie stijl voor in huis.


  Daarnaast wordt er bij pop art vaak gebruik gemaakt van bruisende kleuren. Daarom is pop art de juiste factor om jouw interieur een flinke boost te geven. Schroom je niet en knal eens een gave poster tegen de muur of ga op zoek naar leuke decoratie met een knipoog. Het vraagt wel om een beetje lef maar het geeft je interieur wel iets origineels en eigens en dat is juist wat de meeste interieurs nodig hebben.

  Creëer een kleurrijk geheel thuis met pop art Creëer een kleurrijk geheel thuis met pop art

  Creëer een kleurrijk geheel thuis met pop art

  Maak het bont of hou het juist subtiel

  Ga bijvoorbeeld aan de slag met heldere primaire kleuren en houd de basis rustig en luchtig. Zo creëer je rust en levendigheid in je huis. Een fijne sfeer om in te wonen. Een tip voor de waaghalzen onder ons: houd je niet in en speel met kleuren en prints. Niet denken dat iets niet samen kan, want juist dan creëer je een spannend interieur.

  Pop art kun je natuurlijk ook subtiel verwerken in huis. Denk maar aan de razend populaire neonverlichting die we eerder zagen in de hometours bij instagrammer Yvonne Kwakkel en in het huis van Jeroen uit Overveen. Het welbekende felroze neon hartje spotte ik al eerder in totaal verschillende interieurs. Niet zo van de neonverlichting kies dan net als Bettina (zie laatste beeld) voor een spiegel in de vorm van een bliksemschicht.

  Creëer een kleurrijk geheel thuis met pop art

  Creëer een kleurrijk geheel thuis met pop art Creëer een kleurrijk geheel thuis met pop art

  Ben jij in voor popart in huis?

  Beeld via:

  1. Via de hometour bij Patrick uit Rotterdam. 2. Wall Source. 3. Smithers of Stamford. 4. Uit de hometour bij instagrammer Yvonne Kwakkel. 5. Uit de hometour bij Jeroen van Rozenkelim. 6. Uit de hometour bij Bettina van City Mom.

  * Dit is een post uit de oude doos geschreven door Laura en door mij herschreven. 

  laurakennesLaura is afgestudeerd aan SintLucas en studeert momenteel Interieur Styling aan Akademie Vogue. Ze woont in het altijd gezellige Noord-Brabant en is gek op alles wat met interieur, mode en lifestyle te maken heeft. Daarnaast heeft ze een voorliefde voor bloemen, mooie items en eten. Haar ultieme en meest belangrijke interieuradvies is: maak je interieur eigen. Haar stijl kun je omschrijven als vrouwelijk, clean, licht met vintage invloeden. Volg haar op Instagram en Pinterest.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu