Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Hoera! Ik geef een mini tijdschrift abonnement cadeau

  De decembermaand gaat natuurlijk gepaard met heel veel cadeautjes krijgen én geven. En vooral dat laatste vind ik het allerleukst om te doen. Daarom geef ik aan één van jullie een mini tijdschriften abonnement cadeau voor een blad naar keuze. Wil jij kans maken, lees dan snel even verder…

  Hoewel ik echt een online meisje ben, geloof ik nog altijd in de kracht van magazines. Er is niets beters dan heerlijk onderuitgezakt op de bank met een grote bak thee en heel veel kerstkransjes je favoriete bladen lezen, toch? Ikzelf verslind maandelijks stapels bladen: van alle LINDA’s en Eigen Huis & Interieur tot aan Viva en vtwonen.

  Speel voor Kerstman

  Deze maand kun je niet alleen jezelf, maar ook een ander blij maken. Als je tot 31 december zelf een tijdschriften abonnement afsluit, ontvang je per mail een voucher met een code waarmee je eenmalig iemand anders een mini abonnement gratis kan geven. Hoe leuk is dat? Mijn tip: kies elk een ander abonnement zodat je onderling kunt wisselen.

  Hoera! Ik geef een blad cadeau

  Wil jij je favo blad ook op je deurmat?

  Ik geef deze maand mezelf een abonnement op vtwonen cadeau, dus dat betekent dat ik een van jullie blij mag maken met een mini tijdschriften abonnement. Wil jij binnenkort je favoriete blad op je deurmat? Geef dan hieronder in een reactie aan welk tijdschrift je graag wilt en waarom jij deze nou verdient. De leukste reactie ontvangt een mini tijdschriften abonnement van mij. Meer weten over alle abonnementen, check dan even de website van Sanoma.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Sanoma. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  24 reacties op “Hoera! Ik geef een mini tijdschrift abonnement cadeau”

  1. Jorien schreef:

   Wat een leuke actie! Zelf werk ik op de sales afdeling van Sanoma, waarbij ik elke dag klanten bel om ze blij te mogen maken met leuke kortingen op al onze tijdschriften. Ik zou het dus zelf ook weleens leuk vinden om een tijdschrift thuis te ontvangen, dan kan ik thuis lekker een me-time momentje pakken en tegelijkertijd ‘vakliteratuur’ voor mijn werk lezen ? Het liefst zou ik dan de Linda winnen, omdat dit voor mij echt het leukste vrouwenblad van Nederland is!

  2. Marja schreef:

   Leuk leuk!!!!
   Graag een mini abonnement van VT wonen.

  3. Romy schreef:

   Leuke actie! Ik geniet heel erg van je blog, nu ik zelf midden in een verbouwing zit en een abo zou nu dus ook heel goed van pas komen voor een flinke dosis inspiratie! Ben zelf vooral dol op Stijllvol Wonen.

  4. Simone schreef:

   Ja leuk ik hou van woon bladen.

  5. Anna Stroo schreef:

   Wat een leuke actie! Ik Ben dol op het lezen van bladen, vooral vt wonen op dit moment want ik hoop binnenkort een Huis te Vinden voor mijn twee tieners, bejaarde kat en me zelf….en dat Huis moet Dan uiteraard helemaal worden ingericht en daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken! Duimen maar…. ???

  6. Judith schreef:

   Leuke actie! Ik kijk ook graag via internet (voornamelijk jouw blog). Maar hou onwijs van tijdschriften. En dan vooral vtwonen. Heerlijk!! Die zou ik dan ook best willen winnen. 😀

  7. Katrien schreef:

   Mag het ook voor iemand anders zijn…? Ik woon/werk momenteel voor een half jaar in Kopenhagen en mis mijn zus heel erg! Minder tijd om gezellig samen te babbelen bij een koffietje, dus niet veel hygge voor ons tweetjes samen. Misschien kan Linda (het tijdschrift) mijn plaats eventjes innemen totdat ik terug ben in mei?

  8. Kathy schreef:

   Vt wonen lijkt me fijn. Ik heb zelf geen abonnementen en huur regelmatig interieurmagazines bij de bib, maar jammergenoeg zijn de nieuwste edities altijd uitgeleend. Wat jammer is want ik spoort elke dag met de trein (1u40min enkele rit) naar mijn werk, zo’n abonnementje lijkt me echt superfijn voor dan.

  9. Vera schreef:

   Super leuke actie!! Mijn kerstmood staat nu ook echt aan, kerstbomen, lichtjes: GEWELDIG. Jammer genoeg is er dan ook nog altijd school, maar het lijkt me heerlijk om tussen de boeken door ff lekker te gaan lezen! Mijn al time favoriet is de vt wonen! Ik wil later zelf graag wat met design gaan doen en een magazine vol met inspiratie is dan ook echt de beste, daar kan ik echt uren in wegduiken!!

  10. Aniek schreef:

   Ik zou graag een mini-abonnement willen winnen op ‘Eigen huis & Interieur’ voor mijn lieve papa. Super trots op hem omdat hij nu nog een interieuropleidinv heeft gevolgd en tegen als zijn eigen verwachtingen (niet die van ons natuurlijk) is geslaagd met een 9,5! Dus hopelijk kan hij met dit mini-abonnement nog meer inspiratie gaan opdoen 🙂

  11. Joyce schreef:

   1 maart 2019 ga ik met zwangerschapsverlof. Wij verwachten in april ons eerste kindje. Ik denk dat ik een tijdschiftabonnement op KEK MAMA daarom heel goed kan gebruiken. Vóór de bevalling alvast lekker lezen over het moederschap en na de bevalling rust momenten proberen te pakken met een tijdschrift op de bank of in bed! Kan niet wachten…

  12. Corinne schreef:

   Ook VTWonen! Ons huis wordt deze lente opgeleverd en we moeten alles nog bedenken en kopen! Inmiddels ook 3 kinderkamers… ik heb geen inspiratie!!!!

  13. Esmee schreef:

   Wat een heerlijke actie in die tijd van het jaar dat ik vooral graag in mijn sissy-boy hangstoel voor de openhaard zit te lezen!
   Ideaal ook voor mijn laatste maandjes zwangerschap. Eind januari mag ik met verlof. Met de kleine ben ik al flink in de weer. Daarom zou ik graag Libelle living willen winnen. Want mijn liefde voor interieur en ons huis steeds meer thuis maken, blijft. Kan ik alvast mooi dromen over welke klus ik als eerste wil doen als de kleine er uit is 😉 Fijne feestdagen!

  14. Nadia schreef:

   VTWonen! Een tijd geleden heb ik mijn abonnement opgezegd vanwege de kosten 🙁
   Ik houd zoveel van dit blad, het voelde elke keer weer als een cadeautje als ie op de mat viel!

  15. Eli schreef:

   Wat een fijne actie! Ik zou heel blij worden van de vtwonen. Ons huis is momenteel ontzettend kindproof en mijn vingers jeuken om meer plekjes te creeeren waar mijn man en ik ook blij van worden. Zie mezelf al met de VT wonen en een kopje thee inspiratie op de doen, heerlijk!

  16. Marlous schreef:

   Wat een super leuke actie!! Ik zou ook heel graag kans willen maken op een mini abbonement op VT Wonen! Na een hele lange huizenzoektocht als starters in de Randstad in de oververhitte markt, hebben wij voor de kerst gehoord dat we ingeloot zijn voor een nieuwbouwproject! Zo tof om alles vanaf het begin helemaal ons eigen smaak te maken!! Hier kan ik wel wat inspiratie bij gebruiken! ??

  17. Lorraine schreef:

   Oh, wat een lieve actie! Tijdschriften zijn altijd een cadeautje voor jezelf voor wat heerlijke me time! Heel graag zou ik mee willen doen aan deze actie, wan tijdschriften gaan altijd langs iedereen in de vriendinnengroep dus 5dubbel plezier. Ik duim voor de Linda meiden ❤️ Liefs Lorraine

  18. Marlien schreef:

   Ah wat een leuke actie. Ik zou heel origineel voor de Vtwonen kiezen omdat ik gewoon hou van interieur en nog een nieuwe bank en tafel en eetkamerstoelen nodig heb en wel wat inspiratie kan gebruiken

  19. Hilde schreef:

   Oeh ik lees veel de Ariadne at home en de VT wonen! (Ik koop ze meestal in de combi in de supermarkt). Een mini abbonement Ariadne at Home zou leuk zijn!

  20. Ramziè schreef:

   Jaa ik zou heel graag een mini abo op de Linda winnen, want een van mijn voornemens is om meer me-time te pakken (wat met twee kids in huis schiet dat er zomaar in ;)). Als ie op de deurmat valt kan ik mooi zeggen dat het dan even mama tijd is haha.

  21. Liselot schreef:

   Waaahh ik ben gek op tijdschriften:)! Ik zou vtwonen doen, omdat ik nooit genoeg krijg van woon inspiratie. Of happinez/ flow voor wat bezinning tussendoor. Daar staan vaak zulke mooie artikelen in, die je in deze drukke wereld toch weer even stilzetten.
   Even offline gaan en lekker lezen is zo fijn!

  22. Lin schreef:

   Jaa wat leuk! En perfecte timing! Ik zou heel er blij worden van een mini abonnement op vtwonen. Ik ga begin januari verhuizen naar mijn eerste echte eigen appartementje en alle interieur inspiratie is daarom meer dan welkom!

  23. Fan schreef:

   Thanks voor de reminder op IG 🙂 Ik wilde eerder al meedoen maar iets met decemberdrukte en kleine kinderen kwam er tussendoor. Sinds oktober ben ik weer lid van een blad geworden, met het idee om wat meer de tijd te nemen om lekker te lezen. Ik koos altijd voor de VTwonen maar nu valt de Linda. hier geregeld op de mat. Maar… deze beland daarna nog vrijwel ongelezen in de kast… Ik had toch voor een woonmagazine moeten gaan! Mijn doel voor de “me-time” is mislukt. Maar met deze actie ga ik heel graag nog een abonnement aan zodat ik wél onder het genot van een kopje thee even op de bank ga zitten en lezen. Of nog beter: met een theetje en een maskertje en een blad in bad!♡

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu