Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Camping versus glamping | Namibie reisvlog #3 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-07-2022

  10 juli, 2018

  Camping versus glamping | Namibie reisvlog #3

  We lieten het exclusieve Pelican Point Lodge in Walvisbaai in Namibie achter ons om heel bijzonder te kamperen in Spitzkoppe (en voor het eerst de Melkweg te spotten!). Na het eerste nachtje kamperen in onze daktent reden we naar het allermooiste verblijf waar ik ooit ben geweest…

  Meer over mijn reis naar Namibie weten? Ik plaats binnenkort een artikel met reistips op mijn blog.

  Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu