Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Slapen naast een vuurtoren | Namibie reisvlog #2 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-07-2022

  Slapen naast een vuurtoren | Namibie reisvlog #2

  Gisteren kon je het eerste gedeelte van mijn droomreis naar Namibie zien. Vandaag dus deel 2 waarin ik de bloedhete woestijn achter me laat voor mijn nieuwste avontuur in Walvisbaai: overnachten in een ontzettend bijzonder verblijf én stiekem het hele eiland voor mezelf heb…

  Meer over mijn reis naar Namibie weten? Ik plaats binnenkort een artikel met reistips op mijn blog.

  Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu