Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lijsten aan de muur: zo style je het - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  10 juli, 2018

  Lijsten aan de muur: zo style je het

  Wat is een interieur nu zonder mooie lijsten aan de muur? Een flink gemis, vind ik. Gelukkig spot ik tijdens mijn hometours genoeg inspirerende wandjes vol lijsten aan de muur. En het leuke is dat het elke keer weer totaal anders is. Zo spotte ik bij Pien uit Haarlem boven haar bank een waar mini museum vol antieke kunst.

  Roel uit Laren creëerde met lijsten aan de muur een mini museum in het trappengat, Sabine uit Broek in Waterland deed dat boven haar bed en Pien uit Haarlem ging los op de muur boven haar bank. Haar man Patrick struint regelmatig antiekmarkten en veilingsites af op zoek naar nieuwe lijsten aan de muur.

  Pinterest in het echt

  De één kiest voor één lijst voor aan de muur, Pien pakte het anders aan en maakte een hele collage van lijsten aan de muur. Een soort van Pinterest moodboard in real life. Door schilderijen te kiezen in bepaalde tinten past het geheel mooi bij elkaar en wordt het, ondanks de vele lijsten aan de muur, totaal niet druk. Dat heeft er ook mee te maken dat de bank in een effen kleur is.

  Lijsten aan de muur: zo style je het

  Nog meer van deze lijsten aan de muur zien?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Pien met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Pien zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de vorige woontip uit het huis van Pien uit Haarlem:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour van het bohemian stulpje van Sabine:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu