Bloesemboom binnen in de woonkamer

bloesemboom binnen woonkamer

De babyroze bloesemboom in mijn woonkamer is je zeker niet ontgaan. Maar wist je dat er sinds kort nog eentje in mijn huis ‘bloeit’..

Oh, wat ben ik blij! Er pronkt nu ook een geweldige bloesemboom op de bovenverdieping. Naast mijn Japanse bloesemboom in de woonkamer zithoek, begon het weer bij mij te kriebelen, want ja, je kunt niet genoeg bloesems in huis hebben, toch? De hal op de bovenste verdieping is al bijna drie jaar zo saai als het maar kan. En dat terwijl er een zee van licht naar binnen komt, de ideale ruimte om iets ‘geks’ mee te doen. Maar wat?!

Gelukkig stond Zomers Bloemen paraat om een nieuwe bloesemboom voor mij te ontwerpen. Anders dan die in de zithoek bestaat mijn nieuwe bloesem uit drie kleuren: fuchsia, koraal en zachtroze. De boom is groter dan degene in de woonkamer en ‘hangt’ als het ware over de balustrade mee. Handig ook: de boomstronk is gegoten in beton, zodat het meteen fungeert als bloempot. Ideaal voor als je geen plek hebt voor een grote pot (wat bij mij dus het geval was) en het scheelt natuurlijk ook geld.

Bloesemboom tricolore

Bloesem nummer 1 die al jaren pronkt in de woonkamer

Wat sushi en een bloesemboom gemeen hebben..


Zomers Bloemen kwam ik drie jaar geleden op het spoor omdat ik een bloesem moest hebben. Ik had het ooit op televisie bij een BN’r gezien en sindsdien ging de boom in kwestie niet meer uit mijn hoofd. Alleen waar was zo’n ding te verkrijgen? Na veel gegoogle werd ik nog steeds niet veel wijzer, totdat ik een avondje sushi ging eten met vriendinnen en tegen heel veel bloesembomen aanliep. Ik trok de manager aan zijn stropdas en vijf minuten later wist ik waar de prachtige bloesems vandaan kwamen. Een roadtrip naar Rotterdam plande ik direct en niet veel later stond hij dan eindelijk in mijn huis: een Japanse bloesem. Nog altijd een hit bij mijn visite, op social media en natuurlijk op Interior Junkie.

Op naar Rotterdam!
Kijk en huiver. Ik ben er ontzettend verliefd op. Wil jij nou ook zo’n bloesemboom, neem dan vooral eens een kijkje bij Zomers Bloemen in Rotterdam, want naast deze prachtige bloesembomen (je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld een rozen- of magnoliaboom) verkopen ze ook échte bloemen, bloempotten en woonaccessoires als geurkaarsen van Fornasetti, prachtige porseleinen borden van Rory Dobner, een uilenlamp van House Doctor en porseleinen decoratiekrabben van Pols Potten (!). Je kunt altijd even langswippen voor advies. Ik weet zeker dat je niet met lege handen naar buiten gaat..

Bloesemboom tricolore
Bloesemboom tricolore
Bloesemboom tricolore
Bloesemboom tricolore

Nog meer fijns uit mijn appartement:

Beeld © Elisah Jacobs

13 reacties

Zilla -

Zo leuk geschreven dit. Wat een mooie reclame voor kunst bloesembomen. Dit is mijn passie. Komende april bestaat mijn bedrijf 30 jaar en we zijn gespecialiseerd in het maken van kunstbloesembomen. Kijk snel op onze site. Gaaf.

ferdinand -

wat leuk en mooi ziet het er uit. Waar heb je het gekocht of laten maken? en wat zijn ongeveer de kosten?

Maya -

Hoi, ook ik ben op zoek naar een bloesemboom! Veel gegoogeld tot ik op jouw site kwam 😉 En wat staat hij prachtig in je woonkamer! Mag ik hier meer informatie over? Groetjes, Maya

Martin -

schitterend die bloesembomen, had ook graag er eentje voor in huis gewild, maar dan enkel in rose

Lucille oostburg -

Hoi ik zou graag informatie willen over de boompjes in je interieur :) Vriendlijke groetjes
Lucille oostburg

Christel -

Helemaal geweldig. Wil graag weten wat deze boom kost en of je er ook eentje hebt met alleen rose bloempjes of witte .

Gr Christel

Eva -

hoi!
Ik ben heel erg benieuwd wat de bloesemboom bij jou in de woonkamer heeft gekost.
Is deze ook van ‘Zomers bloemen’?

Herma -

Blijft hij het hele jaar in bloei?…
Hoe zit het met de verzorging… ?

Nancy Boonen -

Ja ik heb jouw op tv gezien en ook jouw prachtigge boom . Mag ik vragen wat die kost die jij in de woonkamer hebt staan ?

Dita -

Wauw! Deze is zo gaaf! Ik ben ook heel benieuwd wat de prijs is van deze prachtige tak.

melissa -

Hoi!

Ik wil ook heel graag een bloesemboom voor in huis. Ik zou graag willen weten welk soort jij hebt en wat dit ongeveer kost?
Is dit alleen in Rotterdam verkrijgbaar, of weet je nog meerdere tuincentra’s?

interiorjunkie -

Hi Melissa

Stuur me even een mailtje op jacobs.elisah@gmail.com

Reageer ook