Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een pronkrek voor boven de bank? Doen! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-10-2023

  Een pronkrek voor boven de bank? Doen!

  Heb je dat nou ook: dat je de muur boven de bank zo kaal vind. Ik ben al tijden op zoek naar iets moois voor boven de bank vertelde ik eerder in deze woontip uit het huis van Danique. In het stulpje van Kae vol neutrale tinten spotte ik dit pronkrek. Zou ook heel goed staan boven mijn bank, toch?

  Ik vind het altijd leuk om te zien wat je allemaal met lijstenhouders kunt doen. In mijn vorige huis had ik bijvoorbeeld een hele muur vol lijstenhouders waar ik verschillende lijsten op stylede. Bij Sabine uit Broek in Waterland zag ik voor het eerst zo’n pronkrek boven haar bed waar ze vier lijsten en een klokje op stylede. Maar een pronkrek boven de bank, zoals ik hier spotte in de woonkamer van Kae, vind ik net zo leuk!

  Kae stylede haar pronkrek met onder meer met een grote houten lijst, een schelpenketting uit Bali, een gouden ananas van Doing Goods, een spiegeltje van H&M Home, een panter beeldje uit Marrakech en een ingelijste libelle uit Thailand. Door verschillende snuisterijen naast elkaar op zo’n pronkrek te plaatsen, hou je meteen overzicht en wordt het niet te vol.

  Een pronkrek voor boven de bank? Doen! Een pronkrek voor boven de bank? Doen!

  Meer zien van dit pronkrek ?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Kae zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het huis van Danique uit Leiden:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu