Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Badmat DIY: maak er een kussen van - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  21 oktober, 2020

  Badmat DIY: maak er een kussen van

  Je huis inrichten kan best oplopen in de kosten, daar weet ik alles van. Maar dat hoeft niet altijd als je creatief denkt. Instagrammer Liselotte van Home_alalotje ging in de weer met een badmat DIY waar ze van twee badmatten een kussen maakte. Geniaal.

  Je moet maar op zo’n badmat DIY komen, toch? Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat anderen creeren voor in huis. En dat allemaal voor een prikkie. Liselotte vertelde me dat ze bij Zeeman twee bohemien badmatjes kocht, waar ze iets creatiefs mee wilde doen. “Ik besloot er een kussentje van te maken voor in onze slaapkamer,” aldus Liselotte. “De kwastjes waarmee ik de kussen afmaakte, kocht ik bij Action.” En zie hier, een badmat DIY van een zelfgemaakt kussentje wat niet onderdoet voor de duurdere varianten. Op het insta account van Homealotje staat hoe ze het stap voor stap maakt: check de DIY hoogtepunt in haar profiel. Nu ben ik ook naarstig op zoek naar badmatten…

  Badmat DIY: maak er een kussen van
  Badmat DIY: maak er een kussen van
  Badmat DIY: maak er een kussen van

  Niet alleen deze badmat DIY is leuk om te maken, ook onderstaande:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu