Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn coffee corner make-over bij Esther - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  Mijn coffee corner make-over bij Esther

  Het afgelopen jaar heb ik twee coffee corner make-overs gedaan in samenwerking met Philips; eentje bij mezelf én eentje bij instagrammer Jellina Detmar. De derde deed ik bij interieurstylist Esther die in een verbouwde garage woont. De perfecte coffee corner ontbrak alleen nog. Ik hielp haar…

  Esther woont samen met haar man en zoontje Matteo in een verbouwde garage in hartje Haarlem. Met een handige vader, schoonvader, man én het feit dat ze zelf ook erg handig is, pakten ze hun droomhuis van top tot teen aan. Twee jaar geleden deed ik al een hometour bij Esther en dit jaar mocht ik haar coffee corner nieuw leven inblazen. Nu we toch meer thuiszitten en de horeca dicht is, moeten we het koffietentje maar naar huis halen, toch? “Ik kan niet zonder koffie,” aldus Esther. “Of dat nu to go is of gewoon thuis, ik kan echt genieten van een koffiemomentje.”

  Mijn coffee corner make-over bij Esther
  Voor
  Mijn coffee corner make-over bij Esther
  Na!
  Mijn coffee corner make-over bij Esther

  Pronkstuk: een volautomatische espressomachine

  Esther vertelde me dat een koffiehoekje in huis vooral stylish verantwoord moet zijn: “Inclusief mooie kopjes, lepels en natuurlijk een mooie machine.” Aan die twee eisen beloofde ik me zeker te houden. De nieuwe coffee corner van Esther bleef gewoon op de oude plek; rechts van de keuken. De meest logische plek ook. Het zwart stalen kastje bleef ook, want die bleek ideaal te matchen met de Philips 5400 Series LatteGo volautomatische espressomachine. Zijn zwarte jasje blendt mooi in dit hoekje. Omdat Esther in huis werkt met zwarte accenten, vloekt haar espressomachine niet met haar interieur. En voor alle interior junkies onder ons is dat natuurlijk een pré. Wat zeg ik: een MUST (ik heb ‘m immers ook!).

  Ik stylede het hoekje af met andere must-haves voor in een coffee corner: gezellige mokken, houten planken, een vaas met droogbloemen én een opbergbakje voor de koffiebonen. Want in een koffiehoekje als deze laat je uiteraard de bonen zien. Oh, en vergeet ook zeker niet de chocolade en dat ene glaasje water erbij.

  Mijn coffee corner make-over bij Esther
  Mijn coffee corner make-over bij Esther
  Mijn coffee corner make-over bij Esther
  Mijn coffee corner make-over bij Esther
  Mijn coffee corner make-over bij Esther
  Mijn coffee corner make-over bij Esther

  Heerlijk schuimend laagje

  Esther drinkt het liefst een cappuccino met havermelk dus de LatteGo functie is ideaal, want het zorgt voor heerlijk schuim op je cappuccino, latte machiatto of latte. Het fijne van dit apparaat is dat je je koffie zelf kunt samenstellen. Dus als je bijvoorbeeld kiest voor een cappuccino, dan stel je zelf de sterkte van de bonen, hoeveelheid water en schuim in. Het apparaat onthoudt je voorkeur én ontkalkt het automatisch zodat je daar ook geen omkijken naar hebt. En dat is fijn voor drukbezette mama’s als Esther. Met twaalf koffievariaties zit er altijd wat voor je tussen. Zo kan het maar zomaar zijn dat je stiekem héél vaak te vinden bent in je coffee corner…

  Mijn coffee corner make-over bij Esther
  Mijn coffee corner make-over bij Esther
  Mijn coffee corner make-over bij Esther

  Missie coffee corner geslaagd!

  Esther was gelukkig heel blij met haar nieuwe coffee corner: “Het is zo mooi geworden, ook met al die accessoires. Die maken het echt af. En fijn dat het apparaat er ook qua looks onderdeel van uitmaakt. Ik ga de komende tijd nog even uitzoeken wat voor mij de juiste koffiesterkte is, want er zijn zoveel mogelijkheden. En handig ook dat ik mijn favoriete instellingen kan opslaan. Ik merkte al dat mijn havermelk goed schuimt, dus dat is fijn. Stiekem toch mijn eigen koffiebar in huis.”

  Meer weten over de Philips 5400 Series volautomatische espressomachine die Esther heeft? Check dan de website van Philips.

  Bekijk hier mijn eerdere coffee corner make-overs:

  *Dit is een inspirerende samenwerking met Philips. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!

  6 reacties op “Mijn coffee corner make-over bij Esther”

  1. judith schreef:

   waar is het zwarte kastje van?

  2. Desirée schreef:

   waar is dit zwarte kastje van?

  3. Marcella schreef:

   ik zou graag willen weten waar het zwarte kastje VAn is

  4. Annelies schreef:

   Van waar komt het zwarte kastje?

  5. Chantal schreef:

   Ik zou ook graag willen weten waar het zwarte kastje van is!

  6. Chloë schreef:

   hi, super leuk stuk! Mag ik vragen vaar het tafeltje vandaan is die gebruikt is voor de koffiecorner?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu