Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Badkamer inspiratie nodig? Maak een open badkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  3 april, 2018

  Badkamer inspiratie nodig? Maak een open badkamer

  Maartje reist veel voor haar werk als reisblogger voor Barts Boekje. Niet zo gek dus dat ze dus ook wel eens badkamer inspiratie op doet tijdens haar reizen. En deze inspiratie neemt ze mee de koffer in, zodat ze er thuis zelf mee aan de slag kan. Haar slaapkamer is geïnspireerd op een luxe hotelkamer mét open badkamer. Zucht…

  Juist ja, na één stap in Maartje’s slaapkamer weet je het zeker: je staat in een hotelkamer van een of ander boutique hotel. Zo voelde het meteen aan toen ik er stond. Naast een los bad met gouden kraan (zucht…) spotte ik ook zachtroze Marokkaanse tegels op de muur (zucht…) én een open douche met wederom een messing douchekop (zucht…). Zelfs de ramenwisser was van goud!

  Maartje vertelde me dat het huis voorheen bestond uit allemaal verschillende kamertjes. Door muren te breken (let wel: geen dragende muren natuurlijk) creëerde ze een zee aan ruimte. Wat een geweldige badkamer inspiratie

  Maartje reist veel voor haar werk als reisblogger voor Barts Boekje. Niet zo gek dus dat ze dus ook wel eens badkamer inspiratie op doet tijdens haar reizen.

  Maartje reist veel voor haar werk als reisblogger voor Barts Boekje. Niet zo gek dus dat ze dus ook wel eens badkamer inspiratie op doet tijdens haar reizen. Maartje reist veel voor haar werk als reisblogger voor Barts Boekje. Niet zo gek dus dat ze dus ook wel eens badkamer inspiratie op doet tijdens haar reizen.

  Meer badkamer inspiratie zien uit het huis van Maartje?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Maartje met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Maartje zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de andere woontip uit Maartjes huis:

  Bekijk hier de woonkamer inspiratie uit de vorige huizentour bij Nadine uit Zaandijk:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Badkamer inspiratie nodig? Maak een open badkamer”

  1. Saskia schreef:

   Wat een gaaf bad. Waar komt deze vandaan?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu