Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Fleur je eethoek op met mierzoete lampen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  19 maart, 2018

  Fleur je eethoek op met mierzoete lampen

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Dit keer ging ik binnenkijken in het Zaanse huisje van Nadine uit Zaandijk. Wat cute! De eerste woontip die ik hier uitlicht, zijn de mierzoete lampen die ik spotte in Nadine’s eethoek.

  Kijk, in een Zaans huisje vind je natuurlijk een lieflijk interieur. Zo ook in het stulpje van Nadine. Deze zachtroze knapperds hangen boven haar eethoek. En wat zijn ze zoet. Ze vertelde me dat ze deze lampen liet ontwerpen bij iemand die ook in Zaandijk woont (helaas weet Nadine de naam niet meer van de ontwerpster, maar zodra ze het weet, vermeld ik het in deze post). Doordat de rest van de ruimte een spierwitte basis heeft, springen deze lampen er extra uit. Met nog een aantal andere roze details krijgt deze ruimte meteen iets liefs. Geen straf om hier te tafelen, toch?

  Fleur je eethoek op met mierzoete lampen Fleur je eethoek op met mierzoete lampen

  Meer zien van het huis van Nadine?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Nadine met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Nadine zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woonkamer inspiratie uit de vorige huizentour bij Roel uit Laren:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu