Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 21-09-2024

    5 augustus, 2018

    Ultiem relaxen doe je op een tuinbank

    Heb jij de afgelopen weken al lekker genoten van het tropische weer? Ik in ieder geval wel. Ik zit het liefst de hele dag buiten, lekker in het zonnetje te werken of te relaxen. De perfecte tuinbank is dan ook een must have voor in de tuin. Dus beentjes omhoog en kies snel jouw favoriete tuinbank uit.

    VidaXL - tuinbank

    Royal chic

    Idyllisch en koninklijk, dat is misschien wel de beste omschrijving voor deze tuinbank. De rozen in het framewerk complimenteren iedere tuin met een hun romantische aanzicht. Kom maar op met die zwoele zomeravonden. Ik vond deze tuinbank bij VidaXL.

    Wehkamp - Tuinbank

    Exotische lounge

    De Long Beach tuinbank is karakteristiek en zit geweldig. Deze bank heeft een hoge rugleuning en een stalen frame met gevlochten touwen. Voorzien van stijlvolle kussens is deze bank een eyecatcher in de tuin. De Long Beach bank vond ik bij wehkamp.nl.

     

    Bol.com - tuinbank

    Canadees design

    Heerlijk relaxed, onderuit gezakt naar de zonsondergang kijken met een cocktail op de tussentafel. Deze Tete-a-tete tuinbank zit als gegoten. Een voordeel van deze bank? Hij kan zowel in de zomer als winter buiten blijven staan. Ik vond deze tuinbank op Bol.com.

    IKEA - tuinbank

    Houten tuinbankje

    Een mooie houten bank met een speciaal gebogen rugleuning voor extra zitcomfort. Leg er een paar stijlvolle tuinkussens op en voilà je hebt de perfecte tuinbank. Deze bank spotte ik bij IKEA.

    Home24 - tuinbank

    Multifunctioneel bankje

    Een tuinbank met een multifunctioneel pop-up tafeltje, waardoor hij uitermate geschikt is om aan te ontbijten of te borrelen. Wil je met z’n drieën op de bank zitten? Geen probleem. De pop-up tuintafel kun je makkelijk weer inklappen, zodat je plek hebt voor drie personen. De zitbank Mimo III vond ik op Home24.

    Beeld header: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

    carina

    Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu