Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin

  Vorige week vertelde ik jullie over de tuininspiratie die ik de komende tijd ga opdoen samen met KARWEI. Voor deze tweede post ging ik zelf in mijn tuin aan de slag. Op dit moment is hij nog best saai. Daar moest verandering in komen, te beginnen met een gezellig hoekje om even tot rust te komen.

  Zoals jullie wel weten, style ik vaker producten van KARWEI in mijn eigen huis. Zo begon ik eerst met mijn woonkamer in verschillende woontrends te stylen en stylede ik vorig jaar mijn thuiswerkplek met de Boutique Hotel trend (ja, die okergouden kleur op de muur is ook gewoon van KARWEI!). Nu het weer steeds mooier wordt (van mij mag alleen wel de temperatuur een stuk omhoog) ben ik ook volop bezig met het bedenken van een gezellige tuin.
  Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin
  In mijn vorige post schreef ik over de tuintrend Wereld tuin en hoe je deze tuintrend stylet in je eigen buitenruimte. Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en rotan in combinatie met olijfbomen, cactussen en fruitboompjes krijg je meteen het idee alsof je op vakantie bent. Een terracotta pot mag dan ook zeker niet ontbreken, net als kleurrijke kussentjes, zo’n fijne hangstoel of wat dacht je van een macraméhanger?
  Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin
  Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin
  Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin
  Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin
  Voor deze shoot gebruikte ik een aantal items die al in mijn tuin stonden en fleurde ik deze op met kussentjes, een paar krukjes en natuurlijk planten en bloemen. Omdat mijn tuin een schuur heeft (die gaat ooit plat, maar voor nu fungeert hij mooi als achtergrond voor deze shoot) kon ik er een zwarte macraméhanger aan ophangen. Handig. De cactussen zijn trouwens nep, dus je hoeft ze niet naar binnen te halen als het regent. Scheelt weer.

  Chill hoekje

  Dit is trouwens ook echt het hoekje waar ik nu regelmatig zit; de zon komt steeds meer schijnen in onze tuin en dit is de hoek waar hij nu altijd schijnt. Ik zit dus regelmatig met een bak koffie even te chillen in dit hoekje (het gouden dienblad is trouwens ook van mij, die zette ik op deze rotan mand, zodat het een tafeltje werd). Ik kan niet wachten om een complete loungehoek in te richten, maar voor nu moet ik het even doen met dit relaxhoekje.
  KARWEI heeft natuurlijk nog veel meer tuintrends centraal staan de komende tijd. Daar vertel ik je snel meer over…
  Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin
  Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin
   Mijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuinMijn tuin gestyled met tuintrend Wereld tuin
  * Dit is een inspirerende samenwerking met KARWEI.

  Advertisement” border=”0″ width=”1″ height=”1″ />

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu