Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Op naar Malmö. Volg mij op Stories! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  6 augustus, 2018

  Op naar Malmö. Volg mij op Stories!

  Vandaag vlieg ik naar Kopenhagen en hop vervolgens op de trein om richting Malmö te gaan. Dit tripje staat volledig in het teken van de leukste hotspots in Malmö te zoeken voor jullie. Uiteraard ga ik er een vlog over maken en meerdere blogposts, maar je kunt me ook volgen op Stories de komende drie dagen.

  Dubbel pret want vriendinnetje en ‘insta buddy’ Tess gaat mee, dus ook haar kun je volgen. Een tipje van de sluier? We verblijven in het Ohboy Hotel op een steenworp afstand van het strand én gaan Malmö verkennen op de fiets. Leuk feitje: dit hotel is het enige bike hotel van Europa en zit vol design…

  Wil jij niets missen van mijn tripje volg mij dan op Stories.

  * Op uitnodiging van MALMO STADT ben ik in Malmö. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu