Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

14x okergeel in je interieur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  9 september, 2013

  14x okergeel in je interieur

  Ondanks de hete temperaturen van vorige week zullen we binnenkort de zomer weer achter ons moeten laten en gaan we de herfst tegemoet.

  Persoonlijk vind ik de herfst qua natuur het mooiste seizoen van het jaar. De bomen zijn prachtig, je kunt heerlijk wandelen en voorwerpen zoals bladeren meenemen om te gebruiken in je interieur. In de stad moet je het vooral hebben van de parken en grachten. Ik zoek daarom wat vaker mijn ouders op die rustig in het Oosten van het land wonen om daar wat meer te kunnen genieten van de natuur.
  Qua kleuren wilde ik de herfst wat meer in huis brengen. Mijn herfstkleur voor op de muur in de woonkamer had ik een half jaar geleden al uitgekozen: okergeel. Een typische herfstkleur die zorgt voor een warme sfeer in huis. Je kunt okergeel goed combineren met natuurtinten zoals grijs, zwart of wit. Voor degene die wat meer risico durven te nemen kan een combinatie met felle kleuren zoals roze of blauw ook mooi uitpakken. Hieronder vind je alvast 14x inspiratie om deze kleur te verwerken in je interieur.
  José schreef eerder over:

  Jose (27) woont in het centrum van Utrecht en is net afgestudeerd aan de opleiding Communicatiewetenschap. Naast haar liefde voor mode heeft ze ook een passie voor interieur. Ze is altijd bezig met het verplaatsen van accessoires en meubels in haar huisje waar ze naar eigen zeggen echt tot rust komt. Met een voorliefde voor Scandinavische spullen is Stockholm dan ook haar favoriete stad. Daarnaast bezoekt ze met enige regelmaat Milaan om nieuwe inspiratie op te doen op het gebied van interieur, mode en lifestyle. In haar interieur is voornamelijk wit te vinden en is een mix tussen Scandinavisch en Nederlands design. Op Interior Junkie houdt ze iedere week een post bij met inspirerende ideeën.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu