Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Getipt door Interiorator: verlaten Tropicana - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  9 september, 2013

  Getipt door Interiorator: verlaten Tropicana


  Patrick van Interiorator bracht onlangs een bezoek aan het Tropicana zwemparadijs in Rotterdam maar liet zijn zwembroek thuis. Wat blijkt? Het zwembad is nu een ruïne!

  Gefascineerd door verlaten gebouwen trok de post die Patrick vorige week publiceerde direct mijn aandacht. Het idee dat het ooit zo levendige Tropicana hedendaags in gebruik is als plantenkas, is gewoonweg bizar. Vooral om het hele zwembad nog precies hetzelfde eruit ziet, inclusief glijbanen, maar dan zonder het water en de badgasten. Leuk feitje: het voormalige buitenbad wordt nu gebruikt als café waar nieuwsgierige bezoekers een drankje kunnen doen en erna even kunnen spieken in het oude Tropicana.
  Benieuwd naar de foto’s, check dan vooral even de blog van Interiorator. Bizar maar zeer fascinerend!


  Patrick Kooiman woont in Rotterdam, is interieur stylist, eigenaar van de interieurblog Interiorator en Living & Design Editor voor de Bijenkorf. Voor zijn werk struint hij binnen- en buitenland af op zoek naar de leukste spots op designgebied. Op Interior Junkie vind je maandelijks een gastblog van Patrick en vind je wekelijks een inspiratiepost over wat hij die week meemaakt op designgebied.
  Volg Patrick op Twitter & Facebook & Pinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu