Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bezoek aan Sluiz, Ibiza - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-06-2023

  10 september, 2013

  Bezoek aan Sluiz, Ibiza


  Tijdens mijn verblijf op het zonnige Ibiza stond er natuurlijk ook een bezoekje gepland aan de leukste woonwinkel van het eiland, Sluiz.

  Vorig jaar publiceerde ik al een report over Sluiz en tijdens mijn tripje Ibiza moest ik hier natuurlijk weer even langs om te snuffelen. Leuk om te weten, is dat de eigenaren Hollanders zijn die op hun vele reizen de mooiste meubelstukken en woonaccessoires inkopen. Naast interieurspullen verkoopt Sluiz ook mode, accessoires en kunst en kun je buiten op de gezellige binnenplaats met buitenbar bijkomen met een hapje en een drankje.

  Nog meer hotspots:

  Volg mijn interieurspinsels ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram
  © Elisah Jacobs

  2 reacties op “Bezoek aan Sluiz, Ibiza”

  1. Elizabeth_V_D_H schreef:

   Hey! Ik ben heel benieuwd naar met wat voor camera je fotografeert? Zou je dat willen verklappen? 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu