Helemaal zen met een schommel in huis

Heen en weer op de schommel, je voelt je direct weer een kind worden. Een schommel is niet alleen een mooie eyecatcher in huis, maar zorgt ook voor extra ontspanning. Je wordt helemaal zen met een schommel in huis.

Op de kinderkamer wordt de schommel al langere tijd gespot, maar ook in de woonkamer komt hij steeds vaker terug. Een schommel brengt een gevoel van geluk en vreugde in je naar boven, waardoor je helemaal tot rust komt. Super handig, voor na een drukke dag op je werk. Een schommel kan ook zeer romantisch zijn als deze plek voor twee personen biedt.

Style je schommel met een zacht kussentje en een dekentje. Leg er een vloerkleed onder en het is direct een eyecatcher in huis.

Schommel inspiratie

Kijk je mee naar een aantal van de mooiste interieurs met een schommel?

Een bericht gedeeld door ANGLE (@ourangle) op

Binnenkijken bij Sharita

Dat een schommel in de woonkamer een trend is, mag duidelijk zijn. Zo ook bij Instagrammer Sharita. Zij hing haar schommel direct bij binnenkomst van de woonkamer. Een fantastische binnenkomer wat mij betreft.

Doen! Een schommel voor in de woonkamer
Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

Baby schommel

Ahh, zo lief en schattig. Van deze baby en kind schommel wordt jouw kleintje meteen vrolijk. Heen en weer, schommelen was nog nooit zo leuk. Blijf wel bij je kind als hij of zij aan het schommelen is. Je kunt namelijk nogal hard vallen.

Een bericht gedeeld door NukuKids (@nukukids) op

Zie jij jezelf al schommelen door de woonkamer?

Beeld header: Elisah Jacobs/Interior Junkie

carina

Carina¬†is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina¬†@flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, idee√ęn en ervaringen deelt omtrent interieur.

Reageer ook