Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

11x ronde vloerkleden - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  7 februari, 2015

  11x ronde vloerkleden

  Ronde vloerkleden. Je ziet ze veel op dit moment. Toch blijven ze lastig toe te passen in een alledaagse woonkamer, waarin voornamelijk meubelen als de bank, stoelen en het tv meubel hoekig zijn of zelfs in een vierkant op elkaar staan afgesteld.

  Past daar een rond kleed bij? En wat als je zelfs geen ronde salontafel hebt? Nou, geen probleem! Het kan allemaal. Vooral de ronde gebreide exemplaren zijn populair. Deze brengen een mooie extra structuur in een woonkamer en hebben een speels en warm effect.

   

   

   

  Lees hier alle posts van Dieuwertje. 

  Dieuwertje studeert Communicatiewetenschappen en is van jongs af aan al bezig met interieur. Al komt ze (net als alle wijzen) uit het oosten van het land. Ze heeft een stiekeme voorliefde voor Amsterdam. Inspiratie haalt ze uit magazines en online media en invloeden pikt ze uit alledaagse zaken en verre culturen. Robuuste, rauwe items, natuurlijke materialen en zwart/wit interieurs hebben een voorkeur. Een set met dezelfde soort showroom meubels komt er zeker niet in. Een mooi appartement met een groot balkon, het liefst in New York is een droom die hopelijk ooit uit mag komen. Check haar eigen blog: Pistols Republic.

   

   

   

  2 reacties op “11x ronde vloerkleden”

  1. […] spot ik veel houten Scandinavische meubelstukken met als pronkstuk de kastenwand, het prachtige grote kleed in de woonkamer en de lounge schommel in de tuin. Hoewel het huis rustig oogt qua kleur vind je in […]

  2. Sanne-May schreef:

   Echt heel erg leuk zeg die ronde kleden. Ik heb zelf een ronde salontafel En dat zou echt perfect passen bij elkaar. Ik vind een rond kleed veel speelser en gezelliger uitzien dan een rechthoekig kleed. Ik heb mijn keuze gemaakt 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu