Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Deense Kroon - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 08-06-2023

  3 februari, 2015

  Woonwinkelen @ Deense Kroon

  Wat een leuke winkel is dit zeg! In de winkel van de Eindhovense Yvonne en haar compagnon Coco kun je heel veel Scandinavisch moois shoppen voor in je kledingkast én voor in huis. En daar houden we natuurlijk van. Let wel: deze shop is zeer verleidelijk..

  Yvonne raakte geïnspireerd om te ondernemen  tijdens een zakentrip naar Denemarken waar ze stuitte op porseleinen sieraden. Waarom dit merk niet zelf naar Nederland halen? Ze hakte de knoop door, door haar baan bij een bekend Nederlands warenhuis  aan de wilgen te hangen en voor zichzelf te beginnen. Haar eigen agentschap Moose Agency zette ze op en lanceerde ze ook de webshop Deense Kroon toen er ineens een winkelpand vrij kwam van 90m2. Het kriebelde meteen bij de dames; hier moest de Deense Kroon heen! En zo geschiedde. Nu kan iedereen ook offline los op al die mooie Scandinavische merken (Ferm Living! House Doctor! Bloomingville!).

  De Deense Kroon vind je in Willemstraat 17in Eindhoven. Ik hoorde van de dames dat je na een shopsessie bij hun zeker even langs moet  bij Pinkie Patisserie voor mierzoete taartjes..

  Woonwinkelen @ Deense Kroon Woonwinkelen @ Deense Kroon Woonwinkelen @ Deense Kroon Woonwinkelen @ Deense Kroon

  Beeld via Deense Kroon

  Eén reactie op “Woonwinkelen @ Deense Kroon”

  1. Yvonne schreef:

   Oh wat een leuke blog!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu