Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo style jij een werkplek in de woonkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Zo style jij een werkplek in de woonkamer

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je vier woontips uit het desbetreffende huis. Deze week lichten we het prachtige stulpje uit van Sharita a.k.a Soohme op Instagram. Omdat ze een aparte werkkamer niet gezellig vond, creëerde ze een werkplek in de woonkamer. En ja, het is hier heel fijn werken…

  Ik snap Sharita wel; in mijn vorige huis zat Interior Junkie HQ in de slaapkamer. Dat vond ik een paar maanden leuk, totdat ik helemaal gek werd dat ik steeds tegen een muur aan keek. Daarnaast vond ik werken in de slaapkamer toch minder: elke ochtend keek ik tegen mijn werk aan. En het was toch best eenzaam zo op de bovenste verdieping. Datzelfde had Sharita. In een gezin met vier kinderen vond ze het juist  niet gezellig om in een aparte kamer te zitten. In het gedeelte van de woonkamer waar veel mensen een mooi dressoir zouden neerzetten, plaatste zij juist een bureau. Omdat dit gedeelte best breed is, kun je nog gewoon langs deze werkplek lopen als er iemand aan het werk is.

  Zo style jij een werkplek in de woonkamer

  Weer een gave IKEA hack

  Sharita gebruikte een wand van vilt, omdat ze dit mooier vindt dan kurk. Kurk kan namelijk wel eens afbreken, met vilt heb je dat niet. Op deze vilten wand maakte ze haar eigen moodboard. Op het bureau ontdekte ik ook een hele leuke IKEA hack; een wit ladekastje met leren banden als handgreep die Sharita met gouden schroeven bevestigde.

  Zo style jij een werkplek in de woonkamer

  MEER WOONTIPS UIT DIT HUIS?!

  Aanstaande vrijdag staat de complete huizentour bij Soohme’s Sharita (foto + video) live. Wil je niks missen van Sharita en haar stunning interieur? Volg haar dan via Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  2 reacties op “Zo style jij een werkplek in de woonkamer”

  1. Linde schreef:

   Ik heb mij ook in de woonkamer geïnstalleerd! Het is aangenamer om te werken met wat leven rond mij.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu