Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo style jij een bakstenen muur in je huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  12 oktober, 2017

  Zo style jij een bakstenen muur in je huis

  Baksteen hoort alleen aan de buitenkant van het huis.’ Fout. Is niet zo. Hoeft niet. Kan gewoon ook aan de binnenkant van een huis. Baksteen was vroeger inderdaad een beetje gek, alsof de muur nog niet af is. Tegenwoordig is dat allang niet meer zo en is een bakstenen muur niet meer weg te denken in huis.

  Thuis heb ik ook een klein stukje bakstenen muur en deze is wit geverfd, omdat dat eigenlijk beter paste bij de rest van ons huis, al vind ik ‘m zonder verf mooier. Een bakstenen muur geeft toch die stoere loft uitstraling aan je huis en vaak wordt baksteen dan ook gekoppeld aan de industriële stijl. Dit hoeft helemaal niet, want een bakstenen muur past ook prima in andere woonstijlen. Om je een beetje op weg te helpen, heb ik hieronder een aantal foto’s ter inspiratie. En mocht je nou helaas geen bakstenen muur in huis hebben, dan kan je altijd nog behangen met een print van bakstenen. (Bijna) net zo mooi, maar dan veel makkelijker. Wat vind jij van zo’n bakstenen muur in huis? Of heb je er al één?

  baksteen baksteen2 baksteen3 bewerkt baksteen4 baksteen5

  Beeld gevonden via:

  1. Joy Sohn via Domino. 2. Michael Wiltbank via Domino. 3. Marko Jokic via Domino. 4. Homepolish via Domino. 5. Alvhem. 6. Alvhem.

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu