Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo style je een ronde spiegel in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Zo style je een ronde spiegel in huis

  De ronde spiegel is onmisbaar in je interieur. Vooral in kleine ruimtes is een spiegel een ontzettend goede uitkomst. Het geeft meer licht en ook lijkt de ruimte optisch groter. Spiegels zijn er in allerlei soorten en maten, maar tegenwoordig is een ronde spiegel erg populair. Maar hoe style je een ronde spiegel?

  Een ronde spiegel past eigenlijk wel in elk interieur. Waar we eerst nog dachten dat deze best wel retro is, zien we ‘m eigenlijk ook heel vaak in een industrieel interieur. Bijvoorbeeld met een leren riem eraan voor dat stoere effect. Toen ik voor een perstrip naar Londen ging en in het Hoxton Hotel verbleef, spotte ik een enorme ronde spiegel op mijn hotelkamer (in de vlog daar snel meer over), waardoor mijn redelijk kleine hotelkamer ineens veel groter leek. En die was natuurlijk ook handig om elke dag je outfit in te bewonderen.

  rondespiegel_interiorjunkie1

  Een ronde spiegel kun je in elke ruimte hangen. Leuk is bijvoorbeeld om in de slaapkamer, hal of badkamer verschillende groottes ronde spiegels, onder of naast elkaar, te hangen voor een speels effect. Tijdens de vt wonen & design beurs spotte ik zoiets in de badkamer. En waarom geen vierkante spiegel? Een ronde spiegel is veel minder saai en als je al genoeg hoeken in je interieur hebt, leeft je interieur een beetje op met iets ronds in de ruimte. Op de vt wonen & design beurs spotte ik een hele mooie gitzwarte stalen spiegel in de stand van KARWEI maar die gouden in de slaapkamer van Interior Junkie Elisah mag er natuurlijk ook wezen (deze is trouwens van Sissy-Boy). Heb jij zelf ook een ronde spiegel in huis en zo ja: hoe style jij deze?

  Zo style je een ronde spiegel in huis

  Zo style je een ronde spiegel in huis

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu