Budget shopping: woonaccessoires onder de €15

Yes, ik ben weer terug met een budgetrubriek! En we beginnen maar meteen met een hele leuke vol verleidelijke woonaccessoires in de trendkleuren van nu: botanisch groen én goud. Van een kussentje met palmenprint en een glazen opbergdoosje tot aan heerlijke geurstokjes en een zeer bijzondere vaas. Happy shopping!

 

Shopping thumb

Shop ze! 

1. Vaas, €4 via Hema. 2. Bijouxdoos, €14,38 via De Bijenkorf. 3. Banana Leaf kussen, €12,95 via Bol.com. 4. Kaarsenonderzetter, €7,- via Hema. 5. Sierkussen groen, €14,95 via Bol.com. 6. Vaas pistool, €12,95 via Wehkamp.nl. 7. Prent, €10,- via Scandinavian Designcenter. 8. Waxinelichthouder Amsterdam, €11,50 via De Bijenkorf. 9. Fleece plaid, €6,- via Hema. 10. Geurstokjes, €13,50 via De Bijenkorf.

renata

Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

Reageer ook