Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo creëer je gemakkelijk een industriële muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Zo creëer je gemakkelijk een industriële muur

  Heb jij altijd al gedroomd van een rauw randje in de keuken, maar heb je geen budget om een complete bakstenen muur te realiseren? Door creatief te denken, kun je je keuken heel gemakkelijk een industriële muur geven waarvoor je ook nog eens niet diep in de buidel hoeft te tasten.

  Toen blogger Sanne van &Stijl en haar man hun nieuwe huis kochten, zaten er in de keuken tegels die ze er het liefst de eerste dag al uithaalden. En dat deden ze ook. De tegels werden er afgebikt en toen ontstond er al een rauw muurtje en dit lieten ze dus ook zo. Het enige wat ze nog deden, was de industriële muur wit verven. That’s it. De rest van de muur was al mooi gestuct zodat je een speels effect krijgt van een strak muurtje, welke overgaat in een industriële muur. Natuurlijk konden ze dus zo’n industriële muur realiseren omdat er voorheen tegels zaten, dus ben jij uitgekeken op die tegelwand in de keuken? Bik ze eraf en zie hier. Ik vind het resultaat van deze industriële muur ontzettend cool.

  Zo creëer je gemakkelijk een industriële wand

  Zo creëer je gemakkelijk een industriële wand

  Good to know: morgen vind je nog een andere DIY uit het huis van blogger Sanne van &Stijl met als kers op de taart de huizentour (foto + video) die aanstaande vrijdag live staat. Via deze link vind je de DIY over flamingobehang voor in de babykamer en via deze link vind je de IKEA hack. Wil je niks missen van Sanne en haar stunning interieur? Volg haar dan via haar blog &Stijl en Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu