Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Huizentour bij blogger Suzanne van &SUUS - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  6 oktober, 2016

  Huizentour bij blogger Suzanne van &SUUS

  Dat woonblogger Suzanne van &SUUS er hartstikke goed bij zit in haar huis in Alphen aan de Rijn weten we natuurlijk wel van haar inspirerende blog en bijbehorend Instagram account. Ik had de mazzel haar prachtige stulpje in jaren 30 stijl te mogen fotograferen.

  Suzanne maakte van een nieuwbouwhuis een warm thuis met een mix van stijlen: van vintage tot modern. Niet zo gek ook als je je bedenkt dat ze van jongs af aan als binnenhuisarchitect wilde worden.  “Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk ben ik dus wel geworden wat ik ooit voor ogen had. Interieurstylist,” aldus Suzanne.
  Dit is alweer de derde binnenkijker die ik speciaal maakte voor mijn samenwerking met Costes en Zuiver. Voor de complete binnenkijker plus het bijbehorende interview dat Ellemijn van Costes schreef, check de website van Costes. Voor nu een voorproefje hieronder. Enjoy!
  Huizentour bij Suzanne van &Suus Huizentour bij Suzanne van &Suus Huizentour bij Suzanne van &Suus Huizentour bij Suzanne van &Suus Huizentour bij Suzanne van &Suus Huizentour bij Suzanne van &Suus Huizentour bij Suzanne van &Suus Huizentour bij Suzanne van &Suus Huizentour bij Suzanne van &Suus Huizentour bij Suzanne van &Suus

  Eén reactie op “Huizentour bij blogger Suzanne van &SUUS”

  1. Wytskd schreef:

   Ik ben heel benieuwd waar de roze bloempot van is.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu