Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  23 september, 2018

  Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö

  Tijdens mijn tripje naar Malmö werd ook deze woonwinkel door een van jullie getipt. Wat een goede tip, zeg. Al bij binnenkomst werd ik warm onthaald door de moeder van de eigenaresse. Olika Rum zit vol moois uit Zweden, maar verkoopt ook veel lokaal design uit Malmö. Kijk, dat smaakte naar meer.

  Olika Rum is vrij vertaald ‘andere ruimte’. En ik maar denken dat het gewoon een mooie Zweedse naam was. Anders is het zeker, want deze winkel verkoopt niet zomaar interieurspullen, maar juist ook veel uit Malmö. En juist dat vind ik leuk, omdat ik de bekende Zweedse merken natuurlijk al ken vanuit Nederland. Lokaal design is net zo mooi, al dan niet mooier. Dat vond ik nou ook het leukst aan mijn tripje naar Malmö: nieuwe merken ontdekken.

  Bijzonder keramiek

  De tafel waar ik meteen op stuitte, bevatte bijvoorbeeld allemaal ontwerpen uit Malmö. Zo is de keramieken schaal in de vorm van een blad van Stor Monstera, het keramiek van H. Skjalm P en de glazen vaasjes elders in de winkel komen ook uit Malmö. Op de toonbank vond ik weer giftcards en paper bags van het merk Qlkort. Olika Rum is zeker een aanrader om een tijdje te neuzen tussen al het moois. Ik wilde er in ieder geval niet snel weg, al was het alleen maar om een praatje te maken met de moeder van de eigenaresse.

  Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö

  Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö

  Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö

  Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö
  Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö

  Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö

  Ook shoppen bij Olika Rum?

  Olika Rum vind je in Davidshallsgatan 13A in Malmö. Meer zien van mijn trip naar Malmö en deze winkel, bekijk dan de Malmö vlog die ik maakte. Meer weten over deze Zweedse stad check dan even de website van Malmö Town.

  Naast winkelen bij Olika Rum zijn ook deze hotspots in Malmö zeker een aanrader om te bezoeken:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Woonwinkelen bij Olika Rum in Malmö”

  1. Ellen schreef:

   Blij dat jij deze winkel even leuk vond als ik, Elisah! Groetjes, Ellen (www.instagram.com/ellen_woont)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu