Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Maak je eigen inspiratie wand - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-10-2023

  24 september, 2018

  Maak je eigen inspiratie wand

  Woonkamer inspiratie nodig? In het huis van Jeroen en zijn vrouw uit Overveen spotte ik naast de schouw een inspiratie wand vol vintage-like borden. Zo’n houten wand is extra handig want zo hoef je geen gaten in de muren te boren. Ben je dit hoekje zat, dan verschuif je ‘m toch gewoon?

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Deze vrijdag kijk ik binnen bij Jeroen en zijn gezin uit Overveen. Eén stap in de woonkamer en mij viel al meteen deze inspiratie wand op. Eentje die je heel gemakkelijk zelf maakt.

  Men neme een houten plaat van bijvoorbeeld multiplex, laat deze op maat zagen (FYI: voor mijn inspiratie wand op kantoor had ik de mazzel dat het formaat precies klopte) en geeft ‘m een likje verf naar keuze. En dan? Vol hangen met een verzameling aan snuisterijen. In het huis van Jeroen hangt deze inspiratie wand vol met de bijzondere borden van de Amerikaanse interieurontwerper John Derian.

  Maak je eigen inspiratie wand

  Leunend of hangend?

  Het leuke aan deze inspiratie wand is dat het niet helemaal is volgehangen. Dat kun je uiteraard wel doen, maar in dit plaatje vind ik het juiste mooi dat er op het onderste gedeelte niets hangt. Nog een tip: verf de plaat met krijtverf en wissel deze borden bijvoorbeeld af met inspirerende quotes die er zelf op krijt.

  Je kunt kiezen voor een staande plaat, die je tegen de muur aan laat rusten, maar je kan deze inspiratie wand natuurlijk ook gewoon aan de muur bevestigen. Of maak een collage van kleinere platen. Wat jij wilt!

  Maak je eigen inspiratie wand Maak je eigen inspiratie wand

  Meer zien van deze inspiratie wand?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Jeroen zien, volg hem dan op Instagram
  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Kae Sutherland in Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu