Design spotten in Malmo | vlog #62

Vorige week was ik een paar dagen in Malmo om op zoek te gaan naar de leukste (design)spots. Samen met vriendinnetje Tess verbleef ik in het OhBoy Hotell waar onze kamer volledig was ingericht met design uit Malmo. Zo gaaf! Uiteraard heb ik alles voor jullie gevlogd. Kijk maar mee…

Vanuit Kopenhagen ben je zo in Malmo; het is amper een half uurtje met de trein. Daarom werd het voor mij wel eens tijd om deze leuke Zweedse stad te bezoeken na al heel vaak in Kopenhagen te zijn geweest. Het was een heerlijk tripje vol met de leukste winkels, een geweldige foodhall én een zeer fotogeniek straatje.

Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal.

Alle hotspots op een rijtje:

OhBoy Hotell
Lilla Varvsgatan 24

Marimekko
Skomakaregatan 6

Formargruppen
Engelbrektsgatan 8

Olsson & Gerthel
Engelbrektsgatan 9

Designtorget
Södra Förstadsgatan 9

Malmo Saluhall
Gibraltargatan 6

Meloa
Davidshallstorg 1

Roy & Son
Davidshallstorg 9

Rågers Antik & design
Kärleksgatan 4

Aplace
Davidshallsgatan 14

Olika Rum
Davidshallsgatan 13a

Lakritsroten
Sodra Forstadsgatan 17

Grandpa
Södra Förstadsgatan 25

Ab Smaland
Södra Förstadsgatan 25-27

BROD
Mäster Danielsgatan

GRAM
Mäster Danielsgatan 3

Meer weten over wat Malmo allemaal nog meer te bieden heeft, neem dan zeker even een kijkje op de website van MalmoHeel benieuwd wat jullie van deze Malmo vlog vinden. Laat je het me even weten?

* Ik werd door Malmo Town uitgenodigd om een paar dagen naar Malmo te gaan. 

Reageer ook