Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-09-2023

  22 september, 2018

  Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland

  Kijk, dit vond ik nou zo’n geweldige winkel in Malmö, getipt door een van jullie op Instagram. Vlak naast Grandpa zat deze woonwinkel, waar je naast shoppen ook kon lunchen of zo’n typische Zweedse ‘fika’ kon houden. Stedentrip Malmö op de planning? Deze winkel is echt een aanrader.

  Bij de naam moest ik natuurlijk meteen denken aan de bekende Zweedse woonketen. Småland is dus ook gewoon van AB Småland, een winkel met een groene gedachte. Alles wat hier verkocht wordt, is ecologisch verantwoord, zowel de interieurspullen, kleding (voor hem, haar én voor de kleintjes) als wat je in het restaurant bestelt.

  Ik zag van alles waar mijn hart sneller van ging kloppen: van inspirerende prints voor aan de muur, keramiek (met tietjes, die waren echt geniaal), beddengoed, flesvaaslampen (zie hieronder, hoe cool), kopjes met verfspatten (waarom heb ik die niet gekocht???), rotan salontafeltjes, industriele trolleys… En zo kan ik nog wel even doorgaan. Leuk feitje: de eigenaar komt, net als die bekende woonwinkel, ook uit Älmhult.

  Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland

  Al bij binnenkomst had ik keuzestress, want waar moest ik gaan beginnen in deze enorme winkel? Ik liep dan ook eerlijk gezegd als een kip zonder kop rond en kwam erachter dat er ook nog een verdieping boven zat én dus ook dat restaurant (check vooral even mijn Malmö voor nog meer over deze winkel). Fijn ook: hier verkopen ze ook tweedehands meubelstukken. Sterker nog: de winkel zit er mee vol. Bij mijn volgende stedentrip Malmö moet ik denk ik toch maar met een busje komen

  Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland

  Stedentrip Malmö binnenkort?

  AB Småland vind je Södra Förstadsgatan 25-27 in Malmö. Meer zien van mijn trip naar Malmö, bekijk dan de Malmö vlog die ik maakte. Meer weten over deze Zweedse stad check dan even de website van Malmö Town.

  Naast winkelen bij AB Småland zijn ook deze hotspots in Malmö zeker een aanrader om te bezoeken:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Stedentrip Malmö? Hop binnen bij AB Småland”

  1. Amy schreef:

   Ik zou zo in die winkel kunnen wonen! :’) (precies het interieur waar ik van hou) Ik ga binnenkort naar Zweden, ik denk dat ik maar even een kijkje moet nemen daar!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu