Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Alvast kerstinkopen doen + behangen met mopshond - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  22 november, 2019

  Alvast kerstinkopen doen + behangen met mopshond

  In deze vlog verras ik vriendinnetje Tess met een mini make-over van haar slaapkamer én hielp mopshond Billie graag mee. Ook filmde ik samen met Whitney de nieuwste hometour bij Michelle, deed ik kerstige inkopen bij Sissy-Boy, hopte ik naar het In De Wolken Festival en kwam mams langs met een krat vol parels van oma!

  Het In De Wolken festival bezocht ik ook voor heel wat baby inspiratie en nodigde Florine Duif me uit voor de lancering van haar eerste boek Moeder Genoeg in een stunning yogastudio in Amsterdam. Enjoy!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

   
   
   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu