Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Winkelen in Utrecht @ Paperbird - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  28 mei, 2018

  Winkelen in Utrecht @ Paperbird

  Sieraden, plantjes, kleding, kookboeken… er is van alles te vinden bij concept store Paperbird in Utrecht. Deze hippe winkel vind je trouwens ook online, maar de fysieke shop op het mooie Oudkerkhof is echt de moeite waard om even binnen te stappen. Binnenkort winkelen in Utrecht? Ga hier dan zeker langs.

  Bij binnenkomst word je verrast door brede stellingkasten waar prachtige accessoires op uitgestald staan. Tegen de muren spot je rekken vol kleding van merken als Sisters Point, NAK-D en Ichi. Juist ja, kiezen is moeilijk. Achterin de winkel waan je je door een mini jungle: boven een lange tafel hangen verschillende schattige plantjes.

  Winkelen in Utrecht @ Paperbird

  Winkelen in Utrecht @ Paperbird

  Winkelen in Utrecht @ Paperbird

  Winkelen in Utrecht @ Paperbird

  Leuke kiekjes en wisselende collecties

  Alle kleding bij Paperbird wordt in kleine hoeveelheden ingekocht, waardoor de collecties veel wisselen. Ook fijn om te weten: veel merken bij Paperbird hebben een duurzaamheidskenmerk en zijn dus op een eerlijke manier gemaakt. Draagt toch net wat lekkerder, toch?

  Vrolijke vibe

  Van het interieur bij Paperbird word je helemaal vrolijk. Er is namelijk veel kleur te vinden. Zo heeft de muur aan de linkerkant een geel tintje gekregen en liggen er op de grond tapijten met opvallende prints. De kleedkamers zijn trouwens ook erg leuk vormgeven.

  Winkelen in Utrecht @ Paperbird

  Winkelen in Utrecht @ Paperbird Winkelen in Utrecht @ Paperbird Winkelen in Utrecht @ Paperbird Winkelen in Utrecht @ Paperbird Winkelen in Utrecht @ Paperbird

  Stuur eens een écht kaartje

  Is er binnenkort iemand jarig? Of wil je iemand gewoon verassen? Bij de balie van Paperbird staat een rek waar ontzettend veel leuke kaartjes in te vinden zijn. Hierdoor slaag je altijd wel voor een leuk cadeau voor iemand.

  Binnenkort winkelen in Utrecht?

  Deze winkel is echt een aanrader, al is het alleen maar omdat je er erg vrolijk van wordt. Paperbird vind je op Oudkerkhof 40 in Utrecht. Shop ze!

  Heb je deze hotspots ook al eens gezien?

  Tekst & fotografie: Lisa Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu