Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Winkelen in Utrecht @ Live Today - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  11 juli, 2018

  Winkelen in Utrecht @ Live Today

  In een prachtig monumentaal pand in Utrecht vind je woonwinkel Live Today. Hier shop je pareltjes voor in huis. Denk aan vintage stoelen, hippe kleden, opvallende platenspelers en schattige hangplantjes. Oh ja, de eigenaar heeft ook nog een bijzondere verzameling. Binnenkort winkelen in Utrecht? Ga hier binnen.

  In deze woonwinkel shop je verschillende merken. Denk aan FEST Amterdam, LIV, Hübsch en We Love The Planet. Als je niet in de buurt van Utrecht komt, kan je ook een bezoekje brengen aan de webshop. Maar geloof me, het monumentale pand is alleen al een feestje om doorheen te lopen. Dat maakt winkelen in Utrecht wel de moeite waard, toch?

  woonwinkelen-in-utrecht-2

  woonwinkelen-in-utrecht-3

  woonwinkelen-in-utrecht-4

  Het klooster in

  Wat deze woonwinkel zo leuk maakt, zijn al de verschillende ruimtes. Zo kom je achterin de winkel een deur tegen die leidt naar een ruimte van glas en lood. Via hier kom je weer in een andere ruimte terecht. Hier spot je grote raampartijen en prachtige stenen muren die uit een voormalig klooster in Utrecht komen. Hoe gaaf is dat?

  woonwinkelen-in-utrecht-6

  woonwinkelen-in-utrecht-7

  woonwinkelen-in-utrecht-8

  woonwinkelen-in-utrecht-10

  woonwinkelen-in-utrecht-9

  Bijzondere vondsten

  De eigenaar van deze winkel verzamelt verschillende edelstenen. Of nou ja, verzamelt… Hij verzamelt ze in de winkel maar deze accessoires mogen wel gekocht worden (gelukkig maar!). Ook al is het af en toe moeilijk om er afscheid van te nemen. Ze zijn natuurlijk ontzettend mooi.

  woonwinkelen-in-utrecht-14

  woonwinkelen-in-utrecht-12

  Verschillende invloeden

  Verder spot je hier fijne loungebanken, opvallend servies en mooie muurdecoratie. De meeste spullen zijn hier van oosterse afkomst. Hierdoor zit er achter de meeste accessoires een mooi verhaal waar ze in de winkel meer over kunnen vertellen. En zo wil je niet meer weg…

  woonwinkelen-in-utrecht-11

  woonwinkelen-in-utrecht-13

  Binnenkort winkelen in Utrecht?

  Neem dan zeker even een kijkje bij Live Today waar je veel Oosterse invloeden spot. Deze winkel vind je trouwens in Minrebroederstraat 6. Naast winkelen in Utrecht zijn deze steden ook leuk om een kijkje te nemen:

  Tekst: Lisa Post
  Fotografie: Lisa Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu