Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Win met Luxaflex een stedentrip naar Milaan! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  13 oktober, 2015

  Win met Luxaflex een stedentrip naar Milaan!

  Enthousiast geworden over de raambekleding van Luxaflex na het zien van de binnenkijker bij Christel en Rob? Goed nieuws! Als je nu je wooninspiratie laat zien (dit kan van alles zijn) op Instagram of op Luxaflex.nl met de tag #LuxaflexNL, dan maak je direct kans op een stedentrip naar Milaan. Milaan!

  Weer eens iets anders dan gordijnen

  Waarom zou je eens niet kiezen voor bijvoorbeeld (houten) jaloezieën of rol- en vouwgordijnen? Luxaflex heeft een brede collectie stoffen en kleuren. Daarnaast zijn alle producten altijd op maakt gemaakt, dus zo vind je altijd wat bij jouw interieur past. Daarnaast zijn alle producten altijd op maat te maken, dus het is niet moeilijk om de juiste rolgordijnen en (houten) jaloezieën voor in huis te vinden. Ook voor de meest kleine of meest grote ramen.
  Win met Luxaflex een stedentrip naar Milaan
  Win met Luxaflex een stedentrip naar Milaan

  Vraag advies aan de Luxaflex specialist

  Twijfel je nog over wat je het beste kunt kiezen voor in jouw huis, dan kun je via de website van Luxaflex stijladvies aanvragen om nog meer inspiratie op te doen voor in huis. Zo maak je ook meteen kans maken op een stedentrip Milaan om nog meer inspiratie op te doen voor in huis.

  Win een stedentrip naar Milaan

  Wil je kans maken op een stedentrip naar Milaan? Post dan op Instagram een foto van iets in je huis wat je inspireert en gebruik de hashtag #LuxaflexNL en wie weet vlieg je binnenkort wel naar Milaan. Dan kun je ook meteen je slag slaan in een van de vele woonshops die deze stad rijk is. Good luck!
  Win met Luxaflex een stedentrip naar MilaanWin met Luxaflex een stedentrip naar Milaan
  Win met Luxaflex een stedentrip naar Milaan
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Luxaflex.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu