Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  10 december, 2020

  Kattenbak wegwerken? Maak er een stylish verantwoorde van

  Wat ik vorig week vertelde in de DIY radiatorombouw post kunnen sommige items in huis een doorn in het oog zijn. Werk deze dan weg, zoals een ombouw voor de radiator én een ombouw voor de… kattenbak. Thuis je kattenbak wegwerken? Dit is een geniale tip.

  Nu zag ik vaker handige oplossingen om dingen weg te stoppen in de van IKEA. In de hometour bij Marie uit Amsterdam vond ik er eentje naast de bank waar ze het modem en andere televisie- en internetsnoeren in had weggewerkt. In de binnenkijker bij Marije zag je er eentje in haar hal staan om spullen in op te bergen en tegelijkertijd te gebruiken als bankje.

  Nina deed er heel wat anders mee; ze gebruikte deze handige opberger als kattenbak. Ze zaagde er een vierkantje uit ter grootte van het kattenbakluikje et voila: een kattenbak wegwerken was nog nooit zo simpel. De klep kan aan de bovenkant open, dus je maakt het ook gemakkelijk schoon. Nog een extra tip: vind je de kleur niet zo mooi? Verf deze dan in een kleur naar keuze. In Nina’s hal had hij bijvoorbeeld ook de kleur van de muur kunnen krijgen voor een ton-sur-ton effect. Ook gaaf. Zeg maar dag tegen die oncharmante kattenbak in de hal en hallo tegen de stylish verantwoorde versie!

  Kattenbak wegwerken? Maak er een stylish verantwoorde van
  Kattenbak wegwerken? Maak er een stylish verantwoorde van
  Kattenbak wegwerken? Maak er een stylish verantwoorde van

  Meer zien van deze kattenbak wegwerken tip en meer uit het huis van Nina?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Nina? Volg haar dan op Instagram via haar eigen account en dat van haar bedrijf Manana Manana.

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Nina:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Nancy uit Haarlem:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  2 reacties op “Kattenbak wegwerken? Maak er een stylish verantwoorde van”

  1. Laura schreef:

   Welk kastje is hier voor gebruikt? Dit is echt een geweldige oplossing!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu