Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wel of niet kiezen voor houten jaloezieën?! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  13 oktober, 2016

  Wel of niet kiezen voor houten jaloezieën?!

  De zoektocht naar nieuwe raambekleding is voor mij nog volop in gang. Toch heb ik al sterk een voorkeur voor de Duette® Shades raambekleding van Luxaflex® omdat ik stiekem verliefd ben op de honingraatvorm. Maar toen kwam ik deze houten jaloezieën tegen. Die geven je ruimte direct meer warmte qua uiterlijk. O zo mooi.

  Ook weet ik dat ik het PowerView® Motorisation bedieningssysteem wil, zodat ik zelf mijn raambekleding op afstand bedien. Ook wil ik meer privacy zodat ik ‘s avonds ongestoord languit op de bank kan toeven, maar tegelijkertijd wil ik ook naar buiten kunnen kijken. Daarom stonden de Duette® Shades en Plissé Shades hoog bovenaan mijn lijstje omdat je dan zelf kunt bepalen hoe hoog je de raambekleding wilt.
  Wel of niet kiezen voor houten jaloezieën?!

  Oosterse look

  Nu ik voorbeelden zie van de houten jaloezieën gaat mijn hart ook sneller kloppen. Houten raambekleding vind ik ook wel wat hebben, omdat het qua uiterlijk ook meteen meer warmte uitstraalt en een beetje een oosters gevoel geeft. Naast houttinten zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren: van spierwit tot aan grijs en gitzwart, Ik vind ze mooi robuust voor aan mijn ramen. Ideaal ook: de Basic collectie is gemaakt van imitatiehout wat waterafstotend is. Handig dus voor in je badkamer.  Houd je meer van iets aparts, dan is de Art collectie wel iets voor je met een mooi ombre effect.
  Wel of niet kiezen voor houten jaloezieën?!Wel of niet kiezen voor houten jaloezieën?!

  Bedien je raambekleding op afstand

  Bijna alle raambekleding van Luxaflex werkt met het PowerView® Motorisation bedieningssysteem. Met dit supersonische bedieningssysteem bedien je je raambekleding via een app en kun je je licht- en privacy-behoeften instellen zodat het precies weet wat jij wilt qua hoeveelheid daglicht en/of privacy in huis. Dit bedien je vanaf een app, met de Pebble® afstandsbediening of de Scene Controller, een scherm waarop je alles kunt bedienen.
  Over een tijdje laat ik je weten waarvoor ik uiteindelijk gekozen heb. Zelf nog tips? Schroom niet om een reactie hieronder achter te laten.
  Wel of niet kiezen voor houten jaloezieën?! Wel of niet kiezen voor houten jaloezieën?!
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Luxaflex®.

  Eén reactie op “Wel of niet kiezen voor houten jaloezieën?!”

  1. Sophie schreef:

   Die houten jaloezieën vind ik er ook erg mooi uitzien! Ideaal dat het een houtlook is en dus ook in een keuken of badkamer kan. Ik vraag me alleen af hoeveel ruimte het inneemt als je ze helemaal open hebt. Het schijnt best wel een flinke hoogte in te nemen, omdat ze dikker zijn dan de klassieke luxaflex.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu