Huizentour bij Mardou van Seven Couches

Mardou woont, net als ik, in Haarlem. Dus hopte ik voor deze huizentour op mijn fiets richting het noorden van Haarlem waar ik het crispy white interieur van blogger Mardou van Seven Couches fotografeerde. Een waar feestje mét een mierzoete babykamer. Kom binnen…

Een extraatje was de o zo gezellige tuin die Mardou omtoverde tot een waar paradijsje. Hoe heerlijk zou haar zomer niet geweest zijn. Dit is alweer de vierde binnenkijker die ik speciaal maakte voor mijn samenwerking met Costes en Zuiver. Voor de complete binnenkijker plus het bijbehorende interview dat Ellemijn van Costes schreef, check de website van Costes. Voor nu een voorproefje hieronder. Enjoy!

Huizentour bij Mardou van Seven Couches
Huizentour bij Mardou van Seven Couches
Huizentour bij Mardou van Seven Couches
Huizentour bij Mardou van Seven Couches
Huizentour bij Mardou van Seven Couches
Huizentour bij Mardou van Seven Couches
mardoulr26
mardoulr30
mardoulr32

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Nog meer huizentours uit deze serie:

Reageer ook