Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kruip lekker weg in deze okergele loveseat - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  1 juni, 2018

  Kruip lekker weg in deze okergele loveseat

  Wat een beauty: deze okergele loveseat. Door zijn mierzoete kleur valt hij gelijk lekker op in je interieur. De twee grote rolkussens op deze okergele loveseat zorgen er helemaal voor dat je er fijn op kan toeven. Zeker met je lief naast je en een leuke film op de achtergrond. Oh ja, en hij is dus okergeel (zucht…).

  Als je van deze okergele loveseat de eyecatcher van je interieur wilt maken, zet ‘m dan in een ruimte met neutrale tinten. Door zijn kekke kleur springt hij er dan gelijk uit. Wil je een ruimte in huis opkrikken die een beetje een kille uitstraling heeft? Dan zit je met deze loveseat ook helemaal goed. Okergeel zorgt namelijk voor een gezelligere sfeer in huis. Oh ja, zet gelijk wat plantjes neer naast deze  loveseat. Hierdoor creëer je een lekker tropisch sfeertje in je stek.

  Dit pareltje meet 142x87x78 cm (bxdxh) en heeft een houten frame.  Door de grote rolkussens geeft deze okergele loveseat ook gelijk een luxe sfeertje aan je interieur. Heel benieuwd wat jullie van dit exemplaar vinden.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu