Badkamer inspiratie met deze donkere badkamers

Donkere badkamers, iets wat je te weinig ziet, vind ik. We zijn normaal geneigd om voor een witte, of tegenwoordig marmer witte, badkamer te gaan en spelen liever op safe. Zonde, want een donkere badkamer brengt iets meer sfeer met zich mee. In deze post vind je badkamer inspiratie voor donkere badkamers.

Witte tegels, of in ieder geval een lichte kleur tegels, geven een bepaalde rust en dat is iets wat je wil voor je badkamer. Toch vind ik dat ook wel een beetje saai en kan een donkere kleur je zeker rust bieden, denk maar eens aan de spa bijvoorbeeld. Kaarsjes aan, in bad, lekker een boek lezen. Heerlijk, toch?

Je kunt natuurlijk voor zwarte tegels kiezen, maar donkergrijs of donkerblauw is ook heel mooi. Of donkergrijs betonlook? Geeft meteen dat aardse gevoel van een spa. Plaats in de hoekjes een paar planten en het lijkt alsof je in een tropisch resort zit. Hieronder een aantal foto’s voor badkamer inspiratie. Dus mocht je binnenkort je badkamer verbouwen, kijk hier zeker even naar. En dan nu tijd om te ontspannen…

Original Style - Mosaics - Kauali GW-KAUBBMOS
Winchester Elements Panorama Moor
Zellige

 

Beeld gevonden via:

1. Original Style. 2. Original Style. 3. Original Style. 4. WOW Design.

renata

Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

2 reacties

Sanne -

Wel heel mooi zo’n donkere badkamer. Zou het best zelf willen, maar weet niet of ik het durf. Wel een mysterieuze sfeer. Wit is zo standaard.

Dave -

De hele (gave) collectie van Original Style is online te koop via onze webshop!

Reageer ook