Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #119: alle backstage beelden van washok & balkon make-overs - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Vlog #119: alle backstage beelden van washok & balkon make-overs

  Er stonden weer wat make-overs op de planning: niet alleen die van het washok van mijn zus (uiteraard hielp Opa Snor weer mee), maar ook ons uber saaie balkon. Dus stroopte ik weer de mouwen op en ging met het zweet op mijn voorhoofd aan de slag. Ook kwam Punky weer thuis en had ik een zeer fleurige shoot. Kijk ze!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Bekijk nog meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu