Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VIDEO: mijn moeder verrassen met een compleet gestylede keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  1 mei, 2016

  VIDEO: mijn moeder verrassen met een compleet gestylede keuken

  Het is bijna Moederdag! Dat betekent dat we onze mamma’s weer flink in het zonnetje kunnen zetten. Die van mij werd onlangs al flink verwend door mij met een compleet gestylede keuken inclusief de stunning koperkleurige SENSEO Viva Café koffiezetapparaat…

  Mijn moeder was al een tijdje niet tevreden met haar keuken. En dat terwijl ze er dagelijks in staat: om haar morning coffee te brouwen en om ‘s avonds te kokkerellen. Tijd om hier eens verandering in te brengen en haar te verrassen met een nieuw gestylede keuken. SENSEO daagde mij uit de keuken van mijn moeder onder handen te nemen. En wat was ze blij.
  Bekijk onderstaande video voor de volledige restyling. Meer weten over de SENSEO Viva Café check dan de website van SENSEO.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met SENSEO!

  Eén reactie op “VIDEO: mijn moeder verrassen met een compleet gestylede keuken”

  1. Alie schreef:

   Elisah, wat een geweldig filmpje, leuk hoor. Je moeder doet het echt super
   Leuk. Ze zal nu met zonnebril op straat moeten lopen. Je hebt de keuken heel
   Erg leuk gedaan, mijn complimenten.
   Liefs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu