Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Daily Poetry - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  1 mei, 2016

  Woonwinkelen @ Daily Poetry

  Interior Junkie proof stagiaires Myrna en Ruth reisden af naar het zuiden van het land om in Den Bosch op zoek te gaan naar de leukste woonadresjes. De komende tijd lichten ze de leukste hotspots uit. Deze keer de leuke hotspot: Daily Poetry. Een hele ruimte vol bijzondere en prachtige interieur producten. Big love.

  Niet alleen is Den Bosch een mooie historische stad met prachtige panden, de Binnendieze en natuurlijk de Sint Jan. Ook vind je hier naast de grote winkelketens, de kleine en mooie boetiekjes die we niet gewend zijn in de grote steden en waar je nét die speciale interieurvondsten op de kop kan tikken. Ben jij benieuwd over welke hotspots wij het hebben, lees dan snel verder. Wij vonden het in ieder geval ‘keileuk’ in Den Bosch.

  Daily Poetry-interiorjunkie1

  Daily Poetry-interiorjunkie2

  Net als thuis

  Bij Daily Poetry, gerund door vriend én vriendin, vind je een mix van producten die je thuis laten voelen. Mooie spullen verpakt in een mooi pand aan de Vughterstraat. Daily Poetry richt zich vooral op bijzondere producten van kleinere merken. Als je naar iets opzoek bent of gewoon zin hebt om naar mooi spul te kijken dan zit je bij Daily Poetry goed. Ze verkopen van alles: van kleding, tassen en schoenen tot boeken, interieuraccessoires en eten.

  Stunning trap

  En als je er dan toch bent, kijk dan even naar de mooie Franse trap achterin de winkel en via het raam omhoog naar het huisje, want boven de winkel wonen de eigenaren zelf. Wij houden daar wel van en zijn maar een tikkeltje jaloers op hun woning in het centrum van Den Bosch.

  Heb je nou geen tijd om naar Den Bosch te gaan (wat wij ons écht niet kunnen voorstellen!): in Eindhoven is Daily Poetry ook te vinden op Strijp-S in de Urban Shopper.

  Wat vind je het?!

  Daily Poetry vind je in de Vughterstraat 72 in Den Bosch.

  Daily Poetry-interiorjunkie4

  Daily Poetry-interiorjunkie5

  Daily Poetry-interiorjunkie7

  Daily Poetry-interiorjunkie8

  Daily Poetry-interiorjunkie9

  Daily Poetry-interiorjunkie10

  Daily Poetry-interiorjunkie11

  Daily Poetry-interiorjunkie12

   

  Daily Poetry-interiorjunkie14

  Daily Poetry-interiorjunkie15

  Daily Poetry-interiorjunkie16

  Daily Poetry-interiorjunkie17

  Daily Poetry-interiorjunkie19

   

  Beeld:

  Myrna 

  Nog meer hotspots in Den Bosch:

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu