Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Verkoeling in het zwembad met een opvallend luchtbed
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  13 augustus, 2018

  Verkoeling in het zwembad met een opvallend luchtbed

  Met deze tropische temperaturen zoek je het liefst verkoeling in het zwembad of aan het strand. Lekker ronddrijven op een opblaasbaar luchtbed of zwemband. Maar vergeet de opblaas-flamingo, want die is alweer zo 2017. Dit zijn de nieuwste trends voor in het zwembad.

  Spring in het water met een opvallend luchtbed en je steelt direct de show. Als je mij niet gelooft? Instagram staat er vol met zomerse kiekjes op een luchtbed.

  De flamingo is verleden tijd als je deze pauw hebt gezien. Het mega luchtbed in de vorm van een pauw is een plaatje en is perfect om een middag op rond te drijven.

  Luchtbed - Wehkamp - Pauw

   

  Mmm, verse ananas in de zomer. Ik houd ervan. Oh nee, deze is niet om op te eten… Maar hij ziet er wel fantastisch uit. Hang lekker in het zwembad met deze ananas-zwemband van wehkamp.nl.

  Luchtbed - Wehkamp - Ananas

   

  IJsjes in het water. Ja, ook dat is mogelijk in de zomer. Droom lekker weg op dit heerlijke ijsje van de HEMA. Jum!

  Luchtbed - HEMA- ijsje

   

  Go crazy en drijf rond op deze levensgrote mojito. Wie weet haalt die ene knappe jongen wel een echte mojito voor jou. Dit luchtbed vind je op Bol.com.

  Luchtbed - bol.com - Mojito

   

  Een watermeloen van 1.80 groot! Dat is nog eens genieten. Deze watermeloen van Bol.com is uitgerust met een veiligheidsventiel dat beschermt tegen onverwacht leeglopen. Altijd handig, toch.

  Luchtbed - bol.com - Watermeloen

   

  Zoals je ziet lopen de trend erg uiteen. Van eenhoorns tot verschillende fruitsoorten. Voor welk opblaasbaar luchtbed ga jij?

  Beeld header: Yellow Octopus

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu